Νίκες για Βέλγιο, Κύπρο

Gazzetta team
Νίκες για Βέλγιο, Κύπρο

bet365

Με νίκες συνέχισαν τις υποχρεώσεις τους στον όμιλο της Εθνικής μας και Βέλγιο και Κύπρος που πήραν τρίποντα μακριά από την έδρα τους.

Το Βέλγιο συνέχισε την κυριαρχία του στο group των προκριματικών στο οποίο συμμετέχει η Εθνική μας, επικρατώντας εκτός της Εσθονίας με 0-2. Οι Κόκκινοι Διάβολοι του Ρομπέρτο Μαρτίνεθ πέτυχαν την 5η τους νίκη σε 6 αγώνες και έφτασαν την επίθεσή τους στα 24 τέρματα. Μετά το τρίποντο αυτό, το Βέλγιο πήγε στο +4 από την Ελλάδα, μετά το δικό μας 0-0 με την Βοσνία, με 4 αγωνιστικές να απομένουν για την ολοκήρωση του ομίλου. Το σκορ άνοιξε ο Ντρις Μέρτενς της Νάπολι με ένα από τα πιο εύκολα τέρματα της καριέρας του ύστερα από τραγικό λάθος του αντίπαλου keeper και το τελικό 0-2 διαμόρφωσε στο 86' ο Νασέρ Τσαντλί ύστερα από προσπάθεια του Κέβιν Ντε Μπρόινε. Οι Εσθονοί έπαιζαν από το 44' με δέκα παίκτες εξαιτίας της αποβολής του Ντμιτρίεβ.

Live Στοίχημα σε NBA & Bundesliga με Live Stream στη Novibet (21+).

ΒΕΛΓΙΟ: Κουρτουά, Κομπανί, Βερτόνγκεν, Αλντερβάιρελντ, Φελαϊνί, Βίτσελ, Τσαντλί, Ντε Μπρόινε, Καράσκο, Μέρτενς (81' Μπατσουαγί), Λουκάκου.

Τα... χρειάστηκε η Κύπρος
Λίγο έλειψε να κάνει μεγάλη γκέλα η Κύπρος. Στο Γιβραλτάρ χρειάστηκε να αγχώνεται έως και το 87', ώστε να φτάσει τελικά στη νίκη με 1-2. Η δεύτερη επιτυχία της στον όμιλο ήρθε αρχικά με το αυτογκόλ-κεφαλιά του Τσιπολίνα (10') και στο τέλος με τον Πιέρο Σωτηρίου. Στο 30' όμως είχαν ισοφαρίσει οι γηπεδούχοι που αργότερα είχαν και τρελή φάση με διπλό δοκάρι. Οι Κύπριοι με αυτό το τρίποντο έφτασαν τους 7 βαθμούς, ενώ το Γιβραλτάρ συνεχίζει μόνο με ήττες.

ΚΥΠΡΟΣ: Παναγή, Δημητρίου, Λάιφης, Μερκής, Ιωάννου, Αρτυματάς (82' Μυτίδης), Μαρκάσα (62' Αλεξάνδρου), Χάμπος, Χαραλαμπίδης, Χριστοφή (73' Μακρής), Σωτηρίου.

Η βαθμολογία (6 αγώνες)
1. Βέλγιο 16 (24-2)
2. Ελλάδα 12 (10-3)
3. Βοσνία 11 (13-5)
4. Κύπρος 7 (5-9)
5. Εσθονία 4 (5-17)
6. Γιβραλτάρ 0 (3-24)

Επόμενη αγωνιστική (31/08)
Βέλγιο - Γιβραλτάρ
Ελλάδα - Εσθονία
Κύπρος - Βοσνία

 

ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 Τελευταία Νέα