Προχωράει του Μπανανά

Θοδωρής Βασίλης
Προχωράει του Μπανανά

bet365

Στον Πανιώνιο προχωρούν τον μεταγραφικό σχεδιασμό. Τελείωσε του Σαραμαντά, προχωράει του Μπανανά, αναμένεται ραντεβού με Μασούντ.

Ενώ άλλες ομάδες απολαμβάνουν τις διακοπές τους, στον Πανιώνιο έχουν σηκώσει μανίκια και τρέχουν τον μεταγραφικό σχδιασμό της ομάδας ενόψει της νέας σεζόν. Οι «κυανέρυθροι» δεν έχουν χρόνο για χάσιμο αφού είναι αναγκασμένοι να κινηθούν όσο γίνεται νωρίτερα για την ενίσχυση της ομάδας, αφού σχεδόν σε ένα μήνα από σήμερα (13 Ιουλίου) θα δώσει το πρώτου του ματς για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Europa League.

Καθημερινά ειδικά στοιχήματα στη Novibet (21+).

Για τον λόγο αυτό ήδη στη Νέα Σμύρνη έχουν προχωρήσει ορισμένες βασικές τους υποθέσεις. Πρώτη και καλύτερη αυτή του Γιώργου Σαραμαντά. Με τον πρώην άσο του Ηρακλή υπάρχει οριστική συμφωνία με τον παίκτη να υπογράφει συμβόλαιο και να αποτελέσει μαζί με τον Χρήστο Τασουλή οι δύο ποδοσφαιριστές που θα καλύψουν το αριστερό άκρο της άμυνας (ο Αντωνιάδης έλυσε το συμβόλαιο του κι επιστρέφει στην Κύπρο για χάρη της ΑΕΚ Λάρνακας).

Μία από τις θέσεις που ο Πανιώνιος ψάχνει άμεσα ενίσχυση είναι αυτή του κεντρικού αμυντικού, του ποδοσφαιριστή που θα αντικαταστήσει τον Ρισβάνη. Ο παίκτης αυτός έχει βρεθεί στο πρόσωπο του Γιάγια Μπανανά. Ο 25χρονος Αφρικανός αμυντικός έμεινε ελεύθερος από τον Πλατανιά και οι επαφές μεταξύ των δύο πλευρών είναι προχωρημένες και δεν αποκλείεται να υπάρξουν άμεσα εξελίξεις και happy end.

Παράλληλα, στην τελική ευθεία έχει μπει και το θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου του Μασούντ. Με τον Ιρανό διεθνή άσο έχει υπάρξει ήδη η προεργασία από το διάστημα των πλέι οφ και τις επόμενες ημέρες αναμένεται να υπάρξει το τελικό ραντεβού με τον μάνατζερ του ποδοσφαιριστή και να κλείσει και αυτό το θέμα θετικά για τους Νεοσμυρνιώτες.

Όσον αφορά το θέμα του τερματοφύλακα που επίσης καίει την ομάδα, όπως είπαμε και το απόγευμα με τον Σωκράτη Διούδη υπάρχει μεγάλη απόσταση στο οικονομικό κάτι που σημαίνει ότι ο Πανιώνιος θα πρέπει να εξετάσεις τις υπόλοιπες λύσεις ώστε να κλείσει και ο αντικαταστάτης του Γιαννιώτη.

Το σίγουρο είναι ότι στον Πανιώνιο τα μεταγραφικά έχουν μπει στην τελική ευθεία ώστε στην πρώτη της ομάδας την επόμενη εβδομάδα να υπάρξουν 2-3 νέα πρόσωπα που θα ενσωματωθούν άμεσα με την υπόλοιπη ομάδα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα