Αγεφύρωτο χάσμα Πανιωνίου-Διούδη

Θοδωρής Βασίλης
Αγεφύρωτο χάσμα Πανιωνίου-Διούδη

bet365

Ο Σωκράτης Διούδης ήταν ο μεγάλος στόχος του Πανιωνίου για την θέση του τερματοφύλακα, αλλά όπως φαίνεται οι απαιτήσεις του ποδοσφαιριστή απομακρύνουν την πιθανότητα συμφωνίας.

Παίξε νόμιμα στην Sportingbet με επιστροφή στοιχήματος στο Βοσνία – Ελλάδα, αν ο Φορτούνης σκοράρει οποιαδήποτε στιγμή στο ματς (21+).

Στον Πανιώνιο έχουν βρει στο πρόσωπο του Σωκράτη Διούδη τον άνθρωπο που θα αντικαταστήσει τον Ανδρέα Γιαννιώτη ο οποίος επέστρεψε στον Ολυμπιακό. Μεταξύ των Νεοσμυρνιωτών και του 24χρονου πορτιέρο του Άρη υπήρξε επαφή αλλά μέχρι στιγμής τα οικονομικά θέλω του Διούδη είναι τέτοιες που έχουν προκαλέσει χάσμα μεταξύ των δύο πλευρών.

Στην Πλατεία έχουν αποφασίσει όπως και με τις υπόλοιπες περιπτώσεις που συζητάνε ότι δεν πρόκειται ούτε να ξεφύγουν από το αρχικό τους πλάνο ούτε να ξεφύγουν με τρελές προτάσεις αφού η ομάδα είναι σε διαδικασία εξυγίανσης.

Πάντως, δεν αποκλείεται αν ο Διούδης ρίξει τις απαιτήσεις του τότε οι δύο πλευρές να καθίσουν ξανά στο τραπέζι και να συζητήσουν το ενδεχόμενο συνεργασίας.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα