Τοπαλίδης: «Η Εθνική έχει αυτοπεποίθηση»

Gazzetta team
Τοπαλίδης: «Η Εθνική έχει αυτοπεποίθηση»

bet365

Η αυτοπεποίθηση που έχει η Εθνική θα παίξει σημαντικό ρόλο στο σημερινό σπουδαίο αγώνα με την Βοσνία σύμφωνα με τον Γιάννη Τοπαλίδη.

Παίξε νόμιμα στην Sportingbet με επιστροφή στοιχήματος στο Βοσνία – Ελλάδα, αν ο Φορτούνης σκοράρει οποιαδήποτε στιγμή στο ματς (21+).

Αναλυτικά ο επί χρόνια συνεργάτης του Ότο Ρεχάγκλε στον πάγκο της Εθνικής ομάδας ανέφερε στον ΣΠΟΡ FM 94,6: «Έχουμε πολύ καλές αναμνήσεις από το Ηράκλειο. Ο Ότο Ρεχάγκελ χάρηκε πολύ που ήμασταν όλοι μαζί. Θυμήθηκε τη στήριξη που μας είχε δείξει ο κόσμος σε όλα τα παιχνίδια που είχαμε δώσει εδώ. Ακόμα και σε ένα φιλανθρωπικό παιχνίδι ο κόσμος ήταν εκεί.

Πρόσφατα είχαμε συναντηθεί στο Έσσεν, του έλεγα ότι έχει κάνει όλον τον κόσμο να απορεί που δείχνει όλο και πιο νέος. Μου έλεγε ότι φταίει το dna. Είναι πολύ θετικός άνθρωπος. Καμιά φορά τσατιζόμουν για πράγματα που γινόταν και μου έλεγε συνεχώς να μείνω ήρεμος».

Για τις εντυπώσεις τους από το φιλικό: «Ο Ότο ήταν κατενθουσιασμένος. Το πρωινό μετά τον αγώνα έλεγε πόσο το χάρηκε. Συχνά αστειεύεται για την ηλικία του, ότι δεν θα έχει πολλές ευκαιρίες να απολαύσει αντίστοιχες εκδηλώσεις. Έλεγε στους παίκτες πόσο χαίρεται που τους βλέπει ξανά όλους μαζί. Γενικά έλεγε συνέχεια πόσο χαρούμενος είναι, και δημόσια και σε εμάς».

Για το σημερινό ματς της Εθνικής με τη Βοσνία: «Είναι μια καυτή έδρα. Έχουμε παίξει εκεί, έχω παρακολουθήσει και ματς της Βοσνίας ως “κατάσκοπος” . Όταν είχαμε παίξει εμείς προερχόμασταν από καλά αποτελέσματα, όπως και τώρα. Η Εθνική έχει αυτοπεποίθηση και αυτό θα παίξει μεγάλο ρόλο στο παιχνίδι. Όπως λέει και ο κόουτς, βέβαια, το βασικό είναι τι θα κάνεις στον αγωνιστικό χώρο. Όλα τα υπόλοιπα είναι καλές προϋποθέσεις».

Για το ματς που είχε δώσει η Εθνική για τα προκριματικά του 2008: «Προηγηθήκαμε νωρίς και με την έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου έγινε το τετ α τετ που τους άφησε με 10 παίκτες. Από κει και πέρα ξέραμε ότι δεν μπορούμε να χάσουμε αυτό το παιχνίδι. Τέτοιες νίκες δεν τις ξεχνάς. Ήταν πολύ μεγάλη νίκη».

Για τις αντιδράσεις τους κατά τη διάρκεια του φιλικού: «Είπαμε ότι δεν θα έχουμε στρες, αλλά σε όλο το διάστημα είχαμε. Ακόμα και σε τέτοια παιχνίδια, μου είπε ο Ρεχάγκελ, δεν γίνεται να μην έχουμε στρες. Λέγαμε ότι θα πάμε χαλαροί, αλλά δεν γίνεται».

Για το πού θα κάνουν διακοπές: «Θα μιλήσουμε στο σεμινάριο, στο Ηράκλειο και μετά αρχίζουν οι διακοπές μας. Εδώ θα μείνουμε, είμαστε… Ελληνάρες»!

 

ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 Τελευταία Νέα