«Κρούση για Τέγιο ο Ολυμπιακός»

«Κρούση για Τέγιο ο Ολυμπιακός»

bet365

Ισπανικά ρεπορτάζ μεταδίδουν πως ο Ολυμπιακός έχει κάνει κρούση στην πλευρά του Ισπανού εξτρέμ Τέγιο, παίκτη που τον έχει στο... μάτι εδώ και χρόνια.
Για τον Ματιέ στην Ισπανία επιμένουν πως παρά το υψηλό κασέ του παραμένει ως μία επιλογή του ο Ολυμπιακός. Εκτός από τον εν λόγω στόπερ όμως υπάρχει και η μνεία για τον 25χρονο Ισπανό εξτρέμ, Κριστιάν Τέγιο.
Βάσει των ίδιων πηγών και των ρεπορτάζ από Ιβηρική στον Τέγιο υπάρχει κρούση και προσφορά από τον Ολυμπιακό. Ο Τέγιο πέρυσι είχε 4 γκολ και 8 ασίστ και ήταν δανεικός στην Φιορεντίνα από την Μπαρτσελόνα. Και ο Τέγιο βέβαια από οικονομικής πλευράς είναι μία ιδιαίτερα δύσκολη περίπτωση και μία πιθανή λύση που ίσως να προχωρούσε θα ήταν ένας δανεισμός.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα