Οι Rio-Antirio στο... Ρίο! (gTV)

Οι Rio-Antirio στο... Ρίο! (gTV)

bet365

Η Χριστίνα Βραχάλη παρακολούθησε από κοντά τον Εθνικό τελικό του «Neymar Jr's Five» και μίλησε με την ομάδα που πήρε την πρόκριση για την τελική φάση στο Ρίο, όπου θα γνωρίσει τον σούπερ σταρ της Μπαρτσελόνα!

Στο παλιό εργοστάσιο της ΙΖΟΛΑ/ESKIMO, «μια τοποθεσία που θυμίζει τις γειτονιές που παίζουμε μπάλα», όπως δήλωσαν, οι "Rio Antirio F.C." κέρδισαν τους 5 από τους 6 αγώνες του Εθνικού Τελικού εκτοπίζοντας ομάδες φαβορί. Με ανεβασμένη ψυχολογία κατάφεραν το 2–1 στον τελικό -με αντιπάλους τους Survivors- και πήραν το πολυπόθητο εισιτήριο που τους στέλνει Βραζιλία!

Τώρα, θα εκπροσωπήσουν την Ελλάδα ανάμεσα σε 53 χώρες στον Παγκόσμιο Τελικό που θα διεξαχθεί στις 7 & 8 Ιουλίου, στις εγκαταστάσεις του “Instituto Projecto Neymar Jr” που ίδρυσε ο άσος του ποδοσφαίρου, στην Praia Grande της Βραζιλίας. Η πρωταθλήτρια ομάδα του Παγκόσμιου Τελικού θα παίξει ένα φιλικό παιχνίδι με τον Neymar Jr και τους φίλους του και θα κερδίσει ένα ταξίδι VIP στη Βαρκελώνη για να περάσει περισσότερο χρόνο με τον Βραζιλιάνο επιθετικό στο Camp Nou!

Η Χριστίνα Βραχάλη βρέθηκε εκεί και μίλησε με την νικήτρια ομάδα!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

Χριστίνα Βραχάλη
Χριστίνα Βραχάλη

Στο χώρο της δημοσιογραφίας ξεκίνησα το 2002. Τα πρώτα μου βήματα τα έκανα στο Ραδιομέγαρο της ΕΡΤ, όπου εργάστηκα για δύο χρόνια. Το 2003 για τις ανάγκες ενός προγράμματος της Κρατικής τηλεόρασης, Olympic Trophy, πραγματοποίησα το γύρο της Μεσογείου με στόχο την προώθηση των Ολυμπιακών Αγώνων που θα λάμβαναν χώρα στην Αθήνα το 2004. Στην κορυφαία αθλητική διοργάνωση του πλανήτη εργάστηκα στο γραφείο τύπου στο Πανθεσσαλικό Στάδιο του Βόλου, όπου πραγματοποιήθηκαν οι αγώνες του ποδοσφαίρου. Από το 2004 μέχρι και για 14 χρόνια εργαζόμουν στο Αθλητικό Τμήμα της τηλεόρασης (παρουσίαση δελτίων και αθλητικών εκπομπών) και του ραδιόφωνου του ΣΚΑΙ (δημοσιογραφική παραγωγή, μεταδόσεις αγώνων, παρουσίαση εκπομπών, σύνταξη κι εκφώνηση αθλητικών δελτίων). Πλέον ανήκω στο δυναμικό του Epsilon TV. Τα τελευταία τέσσερα χρόνια φιλοξενεί τις σκέψεις μου και υλοποιεί της ιδέες μου το gazzetta.gr, ενώ παράλληλα έχω τη χαρά να μοιράζομαι τις εικόνες και τις εμπειρίες μου με τους σπουδαστές του ΙΕΚ Όμηρος εδώ και περίπου 8 πανεπιστημιακά έτη. Είμαι απόφοιτη του Τμήματος Επιστήμης και Φυσικής Αγωγής του Πανεπιστημίου της Αθήνας, με ειδικότητα στο ποδόσφαιρο. Μιλάω αγγλικά και γαλλικά.