Πληρωμές, αποδεσμεύσεις, μεταγραφές

Πληρωμές, αποδεσμεύσεις, μεταγραφές

Νίκος Αθανασίου
Πληρωμές, αποδεσμεύσεις, μεταγραφές

bet365

Η επιστροφή στην κανονικότητα των πληρωμών είναι η προτεραιότητα της διοίκησης του Παναθηναϊκού μέσα στον Ιούνιο. Πρώτα αποδεσμεύσεις, μετά μεταγραφές στο «τριφύλλι».

Ένα από τα μεγαλύτερα «αγκάθια» στον Παναθηναϊκό από ένα σημείο και μετά κατά την διάρκεια της περασμένης σεζόν ήταν οι καθυστερήσεις στις πληρωμές. Κάτι ασυνήθιστο για την τελευταία τριετία στον σύλλογο που έφερε σημαντικές... αναταράξεις στο Κορωπί.

Δεν είναι τυχαίες, εξάλλου, οι δημόσιες τοποθετήσεις του Μαρίνου Ουζουνίδη για το πόσο σημαντική είναι η συνέπεια της διοίκησης απέναντι στην ομάδα, ώστε να μπορέσει το ποδοσφαιρικό τμήμα να δουλέψει ενόψει της νέας χρονιάς, χωρίς τον παραμικρό εξωαγωνιστικό πονοκέφαλο. Ούτε φυσικά είναι τυχαία η «απαίτηση» του Νίκου Λυμπερόπουλου προς την διοίκηση του κλαμπ, γνωρίζοντας από πρώτο χέρι το πόσο σημαντικό είναι να μην υπάρχουν ανάλογης φύσης προβλήματα στα αποδυτήρια.

Παίξε νόμιμα στοίχημα από υπολογιστή ή κινητό με μεγάλες αποδόσεις (21+).

Μέσα στον Ιούνιο, λοιπόν, προτεραιότητα του Γιάννη Αλαφούζου και των στελεχών της ΠΑΕ είναι η επιστροφή στην κανονικότητα των πληρωμών. Στους ποδοσφαιριστές «τρέχει» ένα κομμάτι της δόσης του Φεβρουαρίου και η δόση του Μαϊου, πλέον, και τα χρήματα που αναμένεται να μπουν στον σύλλογο μέχρι το τέλος του μήνα (ένα διόλου ευκαταφρόνητο ποσό) αναμένεται να καλύψουν αυτές τις ανάγκες και φυσικά τις ανάγκες που έχουν προκύψει και στα γραφεία, με τους υπαλλήλους να είναι τέσσερις μήνες απλήρωτοι, γεγονός που προφανώς δεν τιμά τον «mr. ΣΚΑΪ».

Από κει και πέρα, σε πρώτο πλάνο θα μπουν οι αποδεσμεύσεις. Υπάρχουν συμβόλαια ποδοσφαιριστών που δεν υπολογίζονται και μαζί με τον εφορία «βαραίνουν» τον σύλλογο με ένα ποσό κοντά στα πέντε εκατομμύρια ευρώ! Όταν, λοιπόν, το κλαμπ ισορροπήσει την κατάσταση με τις πληρωμές και βγάλει από πάνω του κάποια σημαντικά «βαρίδια», τότε θα ξεκινήσει πιο δυνατά η υλοποίηση του μεταγραφικού σχεδιασμού.

Φυσικά, η καθυστέρηση στην ολοκλήρωση του μεταγραφικού σχεδιασμού (στόπερ, αριστερό και δεξί μπακ, εξτρέμ, επιθετικός, μέσος και... βλέπουμε ανάλογα με τις πιθανές αποχωρήσεις) αποτελεί τεράστιο ρίσκο ενόψει των προκριματικών του Europa League, εκεί όπου ο Παναθηναϊκός θα παίξει ξανά την οικονομική του βιωσιμότητα.

Δυστυχώς, όμως, για το «τριφύλλι» έτσι έχει η κατάσταση και έτσι θα έχει όσο υπάρχουν τα συγκεκριμένα οικονομικά δεδομένα. Το θετικό της υπόθεσης είναι πως σε σχέση με πέρυσι, ο Παναθηναϊκός διαθέτει έναν «κορμό» έτοιμο και έναν προπονητή που έχει ξεκάθαρο πλάνο για την ομάδα, την οποία κατάφερε να βελτιώσει μεσούσης της περιόδου.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα