Ζαγοράκης: «Σαν έδρα της Εθνικής η Κρήτη»

Ζαγοράκης: «Σαν έδρα της Εθνικής η Κρήτη»

bet365

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του gazzetta.gr στην Google
Στην προσέλευση του κόσμου στο Παγκρήτιο στάθηκε και ο Θοδωρής Ζαγοράκης τονίζοντας πως η Κρήτη είναι σαν έδρα της Εθνικής ομάδας.

Ο αρχηγός της Εθνικής του 2004 μιλώντας μετά το φιλικό με την Ίντερ στην κάμερα της "Cosmote TV" τόνισε: «Σήμερα ήταν το κάτι διαφορετικό κόντρα σε ένα σύλλογο με τεράστια ονόματα. Σημασία έχει ότι μαζεύτηκε πολύς κόσμος. Στην Κρήτη πάντα αισθανόμαστε οικεία, είναι σαν έδρα της Εθνικής. Βέβαια εμείς ήρθαμε εδώ για έναν σκοπό που είναι ιερός και είμαστε υποχρεωμένοι να το κάνουμε αυτό, το παιχνίδι βέβαια ήταν εντελώς φιλικό».

Υπάρχει άλλος Ευρωβουλευτής που να παίζει ποδόσφαιρο;

«Δε νομίζω, απ' ότι ξέρω όχι».

Πως το είδες το παιχνίδι;

 

«Δεν περίμενα ο ρυθμός να είναι τόσο γρήγορος, όσο γρήγορο μπορούμε να τον δούμε εμείς μέσα στο γήπεδο. Δεν μένουμε σε αυτό. Ευχαριστούμε όλους τους φορείς που βοήθησαν, όλη την Κρήτη γενικότερα γιατί δεν ήταν φίλαθλοι μόνο από το Ηράκλειο. Μόνο καλά λόγια έχουμε να πούμε.

Το φιλικό είχε ένα φιλανθρωπικό σκοπό για εμάς αλλά τώρα πρέπει να κοιτάξουμε και την Εθνική Ελλάδος που παίζει την Παρασκευή. Να κάνει αυτό που ξέρει καλύτερα και πρέπει να φύγουμε από το φιλικό και να σκεφτούμε το επίσημο ματς και να ευχηθούμε για ένα θετικό αποτέλεσμα καθώς όλοι είμαστε φίλοι της Εθνικής ομάδας».

Μήπως αυτό που ζήσαμε σήμερα θα πρέπει να γίνεται πιο συχνά, δυο-τρεις φορές το χρόνο;

«Η κάθε εβδομάδα (σ.σ. γέλια). Όχι κάθε εβδομάδα δεν θα αντέχουμε. Το έχουμε στο μυαλό μας να γίνει κάτι τέτοιο. Πρέπει να αποδεχτόμαστε κάθε πρόταση που θα είναι για φιλανθρωπικό σκοπό. Πρέπει να γίνετε οργανωμένα, εννοώ σε ότι έχει να κάνει με τις προπονήσεις και αυτή η Εθνική θα έχει διάρκεια».

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

 

Τελευταία Νέα