Ψήφος εμπιστοσύνης σε Δώνη

Ψήφος εμπιστοσύνης σε Δώνη

Νίκος Μαρούδας
Ψήφος εμπιστοσύνης σε Δώνη

bet365

Την επιθυμία του Παναθηναϊκού να κρατήσει τον νεαρό μέσο στο ρόστερ τη νέα χρονιά, εξέφρασε ο Νίκος Λυμπερόπουλος, στον εκπρόσωπο του ποδοσφαιριστή.

Η καλή πορεία που είχε ο Χρήστος Δώνης στο δεύτερο μισό του πρωταθλήματος με την φανέλα του Ηρακλή, φαίνεται πως έπεισε τον Παναθηναϊκό να του δώσει μια δεύτερη ευκαιρία. Ο νεαρός μέσος, κατάφερε να παίξει σημαντικό ρόλο στην επιτυχία του «Γηραιού» να παραμείνει στην κατηγορία σημειώνοντας 4 τέρματα σε 15 συμμετοχές.

Όπως φαίνεται στον Παναθηναϊκό παρακολούθησαν στενά την πορεία του στην Θεσσαλονίκη και αποφάσισαν να του δώσουν άλλη μια ευκαιρία. Μάλιστα, ο Μαρίνος Ουζουνίδης έμεινε ικανοποιημένος κι απ' όσα είδε από τον Δώνη τον τελευταίο μήνα που επέστρεψε στις προπονήσεις της ομάδας. Έτσι, εισηγήθηκε στην διοίκηση την παραμονή του ποδοσφαιριστή, κάτι που εκφράστηκε μέσω του Νίκου Λυμπερόπουλου στον εκπρόσωπό του.

Συγκεκριμένα, στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε πριν λίγες μέρες, ο Τεχνικός Διευθυντής του «τριφυλλιού», του τόνισε πως ο Παναθηναϊκός τον υπολογίζει για τη νέα σεζόν. Το συμβόλαιο του 22χρονου μέσου λήγει το επόμενο καλοκαίρι και δεν αποκλείεται να του προταθεί νέο (πιθανότατα 3ετές) τις επόμενες μέρες όταν και θα υπάρξουν οι τελικές συζητήσεις.

Πάντως, όπως προκύπτει από τις πληροφορίες που υπάρχουν, στόχος του Παναθηναϊκού είναι τη νέα χρονιά να πορευτεί με τους ήδη υπάρχοντες στη μεσαία γραμμή. Δηλαδή τους Ζέκα, Λουντ, Κουρμπέλη και Δώνη. Αν σε αυτούς τους τέσσερις προσθέσουμε και τον Στάικο τον οποίο πιστεύει πολύ ο Μαρίνος Ουζουνίδης, ο Παναθηναϊκός θα έχει πέντε λύσεις για τον χώρο του κέντρου, κάτι που σημαίνει πως δεν θα προχωρήσει σε κάποια μεταγραφή.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα