Αυτά ζήτησε ο Χάσι

Αυτά ζήτησε ο Χάσι

Αυτά ζήτησε ο Χάσι

bet365

Ο Μπέσνικ Χάσι έκανε ήδη τις πρώτες του επαφές για τα μεταγραφικά με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού αλλά και τις σχετικές του εισηγήσεις.
Αυτό που αξιώνει ο Χάσι είναι ενίσχυση σε παίκτες που θα είναι σε θέσεις - κλειδιά. Σίγουρα έναν στόπερ, έναν αμυντικό χαφ και έναν κεντρικό μέσο καθώς και δεδομένα έναν φορ.
Σύμφωνα με τα... θέλω του Μπέσνικ Χάσι θα πρέπει να αποκτηθεί και έναν winger αλλά και ένας αριστερός μπακ. Υπάρχουν και παίκτες που του αρέσουν ιδιαίτερα και θα τους ήθελε στο Λιμάνι όπως τους Ντεφούρ και Οφόε και ενώ έχει πολύ καλή άποψη και για τον στόπερ Γκονσάλο Ροντρίγκες.
Στον Ολυμπιακό ήδη... τρέχουν τα μεταγραφικά για να έχουν μέχρι την ερχόμενη εβδομάδα βάλει σε πολύ καλό δρόμο τουλάχιστον δύο μεταγραφές. Ως προς το υπάρχον ρόστερ ο Μπέσνικ Χάσι έχει ξεχωρίσει τουλάχιστον 16 παίκτες που θέλει να δουλέψει μαζί τους και τη νέα χρονιά μαζί με τις όποιες προσθήκες υπάρξουν.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα