Γκαγκάτσης: «Κάθαρση και πρωτάθλημα»

Γκαγκάτσης: «Κάθαρση και πρωτάθλημα»

Γκαγκάτσης: «Κάθαρση και πρωτάθλημα»

bet365

Ο Χρυσόστομος Γκαγκάτσης, από το βήμα της σημερινής έκτακτης Γενικής Συνέλευσης, οριοθέτησε τους στόχους της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και του Ιβάν Σαββίδη για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Μοναδικές Στοιχηματικές Αποδόσεις, Άμεσες Αναλήψεις & Η Καλύτερη Εξυπηρέτηση (21+)!

Η έκτακτη Γενική Συνέλευση της ασπρόμαυρης ΠΑΕ μπορεί να ολοκληρώθηκε μέσα σε περίπου μισή ώρα, μπορεί ο Ιβάν Σαββίδης που κατέχει πάνω από το 80% των μετοχών της εταιρείας να απουσίαζε, ωστόσο ο αντιπρόεδρος κ. Γκαγκάτσης έδειξε προετοιμασμένος και έδωσε απαντήσεις σ’ όλα τα ερωτήματα που έγιναν από τους λιγοστούς, είναι αλήθεια, μικρομετόχους.

«Στόχος του ΠΑΟΚ είναι η κάθαρση του ποδοσφαίρου. Δεν συμβιβαζόμαστε με τίποτα και ποτέ ως ΠΑΟΚ τείναμε χείρα φιλίας προς τις ομάδες της Αθήνας. Επειδή στον τελικό του 2014 μπήκαν μαζί οι κύριοι Αλαφούζος και Σαββίδης στο γήπεδο, δεν σημαίνει απολύτως τίποτα. Δεν είναι εχθροί, δεν είναι και φίλοι, δείτε ποια κατάληξη έχει πάρει όλο αυτό τρία χρόνια μετά», σχολίασε ο προεδρεύων της Γενικής Συνέλευσης, που οριοθέτησε και επί του αγωνιστικού το στόχο της επόμενης σεζόν. «Φέτος χάσαμε το πρωτάθλημα για τρεις βαθμούς και ο μοναδικός στόχος μας του χρόνου θα είναι να το κατακτήσουμε. Θα δείτε και τις κινήσεις που θα γίνουν, άλλωστε το μπάτζετ έχει εκτοξευτεί, το πόσο ενισχυμένος θα είναι ο ΠΑΟΚ», τόνισε χαρακτηριστικά.

Για το θέμα του Βλάνταν Ιβιτς παρέπεμψε όλους στις επίσημες ανακοινώσεις, ενώ απάντησε σε αρκετές ερωτήσεις αναφορικά με την ασφάλεια της Τούμπας και την συμπεριφορά των φιλάθλων του ΠΑΟΚ. «Η Τούμπα ήταν παράδειγμα φέτος. Άλλαξε εταιρεία σεκιούριτι. Και στο τελευταίο ματς που φοβόμασταν προβοκάτσια, παρά τα όσα ακούστηκαν, ο κόσμος ήταν παράδειγμα προς μίμηση. Υπάρχουν θέματα που μας προβληματίζουν, γι΄ αυτό προχωρήσαμε σε αλλαγές. Σε κανένα γήπεδο του κόσμου δεν μπορείς να εγγυηθείς το 100% της ασφάλειας ούτε όταν σ’ ένα γήπεδο βρίσκονται 20-25 χιλιάδες κόσμου. Κάνουμε τα πάντα για την ασφάλεια στην Τούμπα», εξήγησε και αναφέρθηκε, μετά από σχετική ερώτηση, στα επεισόδια που έγιναν στον τελικό του Βόλου. «Στο Βόλο έγιναν επεισόδια που δεν τιμούν κανέναν μας. Είναι καταδικαστέα, μην το επαναλαμβάνουμε. Στον τελικό, η διοργάνωση δεν ήταν ευθύνη της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, αν ήταν, πιστέψτε με δε θα γινόταν το παραμικρό. Οσο για την τιμωρία ας περιμένουμε και την έφεση που έχουμε καταθέσει για να τοποθετηθούμε επίσημα», υποστήριξε ο αντιπρόεδρος του «Δικεφάλου».

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα