Εκείνοι που «ρίζωσαν»

Εκείνοι που «ρίζωσαν»

bet365

Με αφορμή την παραμονή του Φλίσκα στην Ξάνθη, ας δούμε τις πιο χαρακτηριστικές περιπτώσεις «παλιών» στην Σούπερ Λιγκ
Τα τελευταία χρόνια με την έξαρση του επαγγελματισμού, όλο και μειώνονται οι περιπτώσεις ποδοσφαιριστών που «ριζώνουν» σε μία ομάδα. Ο Κώστας Φλίσκας που σήμερα ανανέωσε το συμβόλαιό του με την Ξάνθη, είναι μία από τις λίγες «σημαίες», τρόπο τινά, που παραμένουν στον ιστό τους. Ας δούμε τους πιο χαρακτηριστικούς «παλιούς» της Σούπερ Λιγκ, που δεν αγωνίζονται στους κατά τεκμήριο «μεγάλους».
Κώστας Φλίσκας: Το όνομά του είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με την Ξάνθη. Ο 36χρονος αμυντικός μετακινήθηκε στην ομάδα της Θράκης από την Αναγέννηση Καρδίτσας το καλοκαίρι του 2005 και πλέον... ρίζωσε εκεί. Εκτοτε μετρά 266 εμφανίσεις με την φανέλα της σε πρωτάθλημα, Κύπελλο και Ευρώπη, ενώ έχει σημειώσει και δύο γκολ.
Αλέξης Μιχαήλ: Γέννημα-θρέμα του ΠΑΣ, ο 31χρονος αμυντικός είναι μία ζωή στον «Αγιαξ της Ηπείρου». Το καλοκαίρι του 2004 έγινε επαγγελματίας και έκτοτε παίζει σερί στην ομάδα, με εξαίρεση δύο εξάμηνους δανεισμούς του σε Λαμία και Πανσερραϊκό. Συνολικά μετρά 209 συμμετοχές με την φανέλα του και πέτυχε 20 γκολ.
Τάσος Βενέτης: Πρόσφατα ανανέωσε το συμβόλαιό του με την Κέρκυρα και ο 37χρονος αμυντικός έχει ουσιαστικά πολιτογραφηθεί κάτοικος του νησιού. Από το 2009 που πήγε στην ομάδα έζησε χαρές και λύπες (υποβιβασμούς και ανόδους) και συνολικά φόρεσε μέχρι στιγμής την φανέλα των Φαιάκων σε 200 παιχνίδια, όπου βρήκε στόχο 6 φορές.
Θανάσης Μουλόπουλος: Με καταγωγή μεν από την Βέροια, ουσιαστικά όλοι τον ξέρουν ως κάτοικο Λιβαδειάς. Στους Βοιωτούς πήγε το καλοκαίρι του 2007 και έκτοτε έφυγε μόνο για μία σεζόν, το 2014/15, όταν και αγωνίστηκε στην Λάρισα. Ο 32χρονος μπακ έχει αγωνιστεί σε 225 παιχνίδια με την φανέλα τους και βρήκε στόχο 4 φορές.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα