Σε μεγάλη κρίση η Νιούελς

Σε μεγάλη κρίση η Νιούελς

Gazzetta team
Σε μεγάλη κρίση η Νιούελς

bet365

Ο Ντιέγκο Οσέγια, τεχνικός της ομάδας του Σκόκο, εξαπέλυσε «επίθεση» στον ισχυρό άνδρα του συλλόγου και ένας εκ των αντιπροέδρων του συνελήφθη λόγω εντάλματος της Ιντερπόλ
«Καζάνι που βράζει» είναι η Νιούελς και αυτό ίσως αποτελέσει «σύμμαχο» της ΑΕΚ στο «κεφάλαιο» που λέγεται Νάτσο Σκόκο. «Η ομάδα βρίσκεται στη δίνη της μεγαλύτερης κρίσης των τελευταίων ετών», γράφουν σχετικά τα ΜΜΕ της Αργεντινής και λίγο μετά την ήττα από την Ουνιόν, ο τεχνικός της Ντιέγκο Οσέγια όχι μόνο εξέφρασε την πρόθεση να αποχωρήσει, αλλά παράλληλα εξαπέλυσε φραστική «επίθεση» στην διοίκηση του συλλόγου και τον ισχυρό του άνδρα Εδουάρδο Μπερμούδες. «Δεν ασκώ κριτική στην διοίκηση ή στον οποιονδήποτε, λέω απλώς ότι είμαι με την πλευρά των παικτών και δικαιολογώ τα παράπονά τους, γιατί μου φαίνεται ότι έχουν δίκιο. Υπάρχουν πράγματα που έχουν γίνει στο παρελθόν και δεν μπορούν πλέον να αλλάξουν. Aντί ο πρόεδρος να εξηγήσει γιατί δεν πληρώνει, προτίμησε να υποτιμήσει άλλες ομάδες. Πλέον έχει χάσει την εμπιστοσύνη μου. Ευχαριστώ πάντως τους φιλάθλους για την υπομονή που έκαναν μαζί μας, ειδικά στο ξεκίνημα. Η Νιούελς είναι μεγάλη ομάδα, στην οποία ένιωθα άνετα, έδινα το 100%, αλλά πλέον αυτό δεν συμβαίνει», είπε χαρακτηριστικά και πλέον στη Νιούελς τα πάντα δείχνουν να βρίσκονται στον «αέρα».
Μάλιστα το... κερασάκι στην τούρτα ήταν πως ένας εκ των αντιπροέδρων της ομάδας συνελήφθη πηγαίνοντας χθες στο γήπεδο καθώς υπήρχε για εκείνον ένταλμα σύλληψης από την Ιντερπόλ, αν και λίγο αργότερα αφέθηκε ελεύθερος. Ωστόσο είναι και αυτό ενδεικτικό της δύσκολης κατάστασης που έχει περιέλθει η ομάδα. Στην οποία όλοι φαίνεται να έχουν τάσεις φυγής.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα