Το νέο πρωτάθλημα των άδειων εξεδρών

Θοδωρής Βασίλης
Το νέο πρωτάθλημα των άδειων εξεδρών

bet365

Ένα εντελώς διαφορετικό πρωτάθλημα θα δούμε τη νέα σεζόν,αφού οι τέσσερις πρώτες ομάδες του πρωταθλήματος θα ξεκινήσουν του χρόνου με αρκετούς αγώνες κεκλεισμένων των θυρών.

Αρχικά ο πρωταθλητής Ολυμπιακός ο οποίος θα ξεκινήσει του χρόνου με χάντικαπ πέντε αγωνιστικών χωρίς κόσμο. Αρχικά οι Πειραιώτες τιμωρήθηκαν από την πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΟ με μια αγωνιστική για τα επεισόδια στο φινάλε του ημιτελικού του κυπέλλου με την ΑΕΚ στο «Γ. Καραϊσκάκης» και άλλη μία για τη συμπεριφορά του Φρανσουά Μοδέστο στον επαναληπτικό στο ΟΑΚΑ.

Η επόμενη τιμωρία για τον Ολυμπιακό ήρθε από την πειθαρχική επιτροπή της Super League η οποία επέβαλε ποινή τριών αγώνων χωρίς κόσμο για τα όσα έγιναν στο ημίχρονο του αγώνα πρωταθλήματος κόντρα στον Πλατανιά.

Τιμωρία και για τον Παναθηναϊκό ο οποίος τη νέα σεζόν τα δύο πρώτα του παιχνίδια στην Λεωφόρο θα τα δώσει χωρίς κόσμο λόγω της διακοπής του αγώνα κόντρα στον ΠΑΟΚ, ενώ παράλληλα του έχουν αφαιρεθεί και δύο βαθμοί.

Από την πλευρά του ο ΠΑΟΚ είδε την πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΟ να τον τιμωρεί με επτά αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών για τα επεισόδια του τελικού κυπέλλου στο Βόλο, κάτι που σημαίνει ότι σχεδόν όλο τον πρώτο γύρο θα αγωνιστεί σε μια άδεια Τούμπα.

Τέλος, η ΑΕΚ, τα τρία πρώτα της παιχνίδια στο ΟΑΚΑ θα τα δώσει σε άδεια καθίσματα αφού αυτή είναι η τιμωρία της για τα επεισόδια των φίλων της στο Βόλο.

Να πούμε εδώ ότι και οι τέσσερις ομάδες έχουν δικαίωμα έφεσης και δεν αποκλείεται να μειωθούν οι ποινές.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα