Οι επόμενες κινήσεις του ΠΑΟΚ

Οι επόμενες κινήσεις του ΠΑΟΚ

Οι επόμενες κινήσεις του ΠΑΟΚ

bet365

Στην Τούμπα εξετάζουν τους πιθανούς τρόπους αντίδρασης, μετά την εξοντωτική ποινή, που επιβλήθηκε στον ΠΑΟΚ, από την Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ.

Στη Μικράς Ασίας η εξοντωτική ποινή της πειθαρχικής επιτροπής της ΕΠΟ, είναι αλήθεια ότι προκάλεσε δυσαρέσκεια και δυσφορία στους ανθρώπους του ΠΑΟΚ, οι οποίοι είχαν προετοιμαστεί για το χειρότερο, αλλά δεν περίμεναν μια τέτοια ποινή.

Αυτό που λέγεται, μεταξύ άλλων, είναι πως «η αθλητική δικαιοσύνη εξάντλησε όλη την αυστηρότητά της στον ΠΑΟΚ», ερμηνεύοντας με αυστηρότητα τους κανονισμούς και εκδικάζοντας την υπόθεση του τελικού στο Βόλο «με δύο μέτρα και δύο σταθμά».

Επίσης, αυτό που έχουν διαπιστώσει στην ασπρόμαυρη ΠΑΕ είναι πως «οι ποινές δεν είναι για όλους το ίδιο», άλλωστε όπως προκύπτει από την απόφαση της πειθαρχικής επιτροπής, τα επεισόδια στον τελικό τα έκαναν μόνον οι οπαδοί του ΠΑΟΚ.

Οι ασπρόμαυροι θεωρούν πως η ποινή αφαίρεσης των έξι βαθμών θα εφαρμοστεί στη βαθμολογία των πλέι οφ (πως αναφέρεται στην απόφαση οι βαθμοί αφαιρούνται “από το πρωτάθλημα στο οποίο συμμετέχει”. Κι ακόμη δεν έχει κλείσει η βαθμολογία των πλέι οφ) και ετοιμάζονται να καταθέσουν έφεση κατά της πρωτόδικης απόφασης, στο σκεπτικό της οποίας επιρρίπτεται ευθύνη στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ για την τέλεση επεισοδίων εντός του αγωνιστικού χώρου στις 18:20, ενώ στην πραγματικότητα τόσο η αποστολή της ΑΕΚ, όσο και η αποστολή του ΠΑΟΚ έφτασαν στο γήπεδο στις 19:15 (αυτή της Ενωσης) και στις 19:25 (αυτή του Δικεφάλου του Βορρά).

Μέσω της έφεσης οι ασπρόμαυροι θα επιδιώξουν να μειωθεί και ο αριθμός των αγώνων κεκλεισμένων των θυρών, που τους έχει επιβληθεί (επτά αγωνιστικές!) ελπίζοντας ότι θα το πετύχουν σε δεύτερο βαθμό, όπως έχει συμβεί και σε πολλές άλλες πρόσφατες περιπτώσεις (βλέπε τιμωρία Ολυμπιακού για τα επεισόδια στον ημιτελικό με την ΑΕΚ…).

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα