Ανσαριφάρντ: «Ευλογία η πρόκριση στο Μουντιάλ»

Gazzetta team
Ανσαριφάρντ: «Ευλογία η πρόκριση στο Μουντιάλ»

bet365

Όλα για την πρόκριση στο Μουντιάλ της Ρωσίας από τον Καρίμ Ανσαριφάρντ με τον Ιρανό να τονίζει πως είναι ευλογία πιθανή πρόκριση της Εθνικής του ομάδας.

Τελικοί Basket League, Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός, ώρα 21:00. Παίξε νόμιμα και με ασφάλεια στις συναλλαγές (21+)!

Έτοιμος για τις αναμετρήσεις απέναντι σε Μαυροβούνιο και Ουζμπεκιστάν είναι ο Ανσαριφάρντ. Ο Ιρανός φορ του Ολυμπιακού είπε σε μέσα της χώρας του: «Επειδή βρισκόμαστε στο τέλος της αγωνιστικής σεζόν είναι πολύ σημαντικό από άποψη φυσικής αλλά και ψυχολογικής κατάστασης να παραμείνουμε σε υψηλό επίπεδο. Το φιλικό με το Μαυροβούνιο είναι μια καλή ευκαιρία για εμάς, ώστε να προετοιμαστούμε για τα σημαντικά παιχνίδια που υπάρχουν μπροστα.

Θα είναι ένα χρήσιμο παιχνίδι. Καθε αναμέτρηση είναι ξεχωριστή για εμάς και πάντα εστιάζουμε σε αυτήν. Κάθε αγώνας είναι πολύ σημαντικός για εμένα.

Όλοι γνωρίζουμε τη μεγάλη σημασία αυτής της αναμέτρησης, τόσο οι προπονητές όσο και οι παίκτες. Η συμμετοχή στο Μουντιάλ θα έχει μεγάλα οφέλη για τους συλλόγους, τους αθλητές, το ποδόσφαιρο γενικότερα, τα μέσα μαζικής ενημέρωσης. Θα βρεθούμε στο κορυφαίο επίπεδο. Και για το μέλλον των ποδοσφαιριστών μια συμμετοχή στο Μουντιάλ μπορεί να τους ''ανοίξει'' τον δρόμο για την Ευρώπη.

Όπως και στην δική μου περίπτωση ισχύει, όταν μετά από τη συμμετοχή του Ιράν στο Μουντιάλ της Βραζιλιάς το 2014, πήρα μεταγραφή στην Ευρώπη. Πιστεύω πως υπάρχουν πολλά κίνητρα για τους παίκτες της ομάδας, ώστε να πετύχουν τους στόχους τους». Τέλος έστειλε το μήνυμα του στον κόσμο του Ιράν: «Το μήνυμα μου προς τους οπαδούς είναι ότι η συμμετοχή στην Εθνική ομάδα είναι... ευλογία και περιμένω 80.000 Ιρανούς να μας υποστηρίξουν και να τους αφιερώσουμε μια νίκη που θα τους κάνει χαρούμενος».

 

ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 Τελευταία Νέα