Σιώπης: «Ευλογημένος που υπήρξα μέλος αυτής της ομάδας»

Gazzetta team
Σιώπης: «Ευλογημένος που υπήρξα μέλος αυτής της ομάδας»

bet365

Ο Μανώλης Σιώπης αναφέρθηκε με τα καλύτερα λόγια στον Πανιώνιο επισημαίνοντας μεταξύ άλλων πως νιώθει ευλογημένος που υπήρξε μέλος αυτής της ομάδας.

Παίξε νόμιμα στην Vistabet με επιστροφή στοιχήματος στο Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός, αν ο Σπανούλης αναδειχθεί πρώτος σκόρερ (21+).

Ο Σιώπης αγωνίστηκε για τελευταία φορά με τη φανέλα του Πανιωνίου καθώς έχει αποκτηθεί από τον Ολυμπιακό και με το που τελείωσε το ματς με την ΑΕΚ αποθεώθηκε από τον κόσμο. Ο ίδιος δεν άντεξε και λύγισε από την συγκίνηση, ενώ μετά ανέβασε σχετικό μήνυμα στο instagram αναφέροντας τα εξής: «Εκλεισε ένας μεγάλος επαγγελματικός κύκλος της ζωής μου, αλλά συναισθηματικά η οικογένεια του Πανιωνιου θα μείνει για πάντα στην καρδιά μου. Πραγματικά νιώθω ευλογημένος που υπήρξα μέλος αυτής της ομάδας και σας ευχαριστώ για όλες αυτές τις στιγμές που πέρασα στην οικογένεια του Πανιωνιου. Εύχομαι καλή συνέχεια στον Πανιωνιο!».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα