Στράτος: «Θα δηλώσουμε κανονικά ομάδες»

Στράτος: «Θα δηλώσουμε κανονικά ομάδες»

bet365

Ο Γιώργος Στράτος ξεκαθάρισε σε δηλώσεις του πως η Σούπερ Λιγκ θα προλάβει τις προθεσμίες της UEFA και θα δηλώσει κανονικά ομάδες για την Ευρώπη για τη νέα αγωνιστική περίοδο.
Ο πρόεδρος της Σούπερ Λιγκ, ανέφερε χαρακτηριστικά στη NOVA: «Χώρος πρέπει να υπάρχει πρωτίστως για να σκεφτόμαστε και να συνδιαλεγόμαστε στα αρμόδια όργανα, με πρώτο και καλύτερο το Διοικητικό μας Συμβούλιο. Αν δεν αποκατασταθεί ένα πλαίσιο ήρεμου διαλόγου, μια συνθετική, ομαδική διάθεση, να γίνει απόλυτη συνείδηση στο μεδούλι μας, πως είμαστε συμπαίκτες στην ίδια ομάδα, πως αντιπαλότητά μας τελειώνει όταν λήγει το 90λεπτο, τότε δεν μπορούμε να πάμε πουθενά, όσο καλή και αν είναι η τεχνοκρατική προσέγγιση. Τα προβλήματα που είναι αναπόφευκτο να υπάρχουν δεν πρέπει να μας αποπροσανατολίζουν από το να καταθέτουμε ιδέες».
Για τις διεθνείς υποχρεώσεις των ομάδων της Σούπερ Λιγκ τόνισε: «Έχουμε κάνει όλες τις απαραίτητες ενέργειες, στο πλαίσιο των κανονισμών προκειμένου η Σούπερ Λιγκ να είναι συνεπής στις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις. Έχουμε εκφράσει αυτή την αγωνία μας και προφορικώς και γραπτώς και θεωρούμε πως όλοι θα ανταποκριθούν μέσα στα καθήκοντά τους, συνεπώς πιστεύω πως όλα θα τελειώσουν πολύ καλά και θα δηλώσουμε κανονικά τις ομάδες».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα