«Κοιτάνε» προς ΠΑΟΚ

«Κοιτάνε» προς ΠΑΟΚ

bet365

Στην Τούμπα υπάρχουν αρκετές περιπτώσεις ποδοσφαιριστών που αν τελικά δεν μείνουν στον «Δικέφαλο του Βορρά», θα «παίξουν» για πολλές ομάδες της κατηγορίας
Στις μεταγραφές υπάρχουν πολλοί παράμετροι και στην πορεία του καλοκαιριού είναι πιθανό να υπάρξουν αλλαγές στα πλάνα των ομάδων. Ανάλογα με τους παίκτες που θα υπάρχουν διαθέσιμοι προς απόκτηση. Στον ΠΑΟΚ υπάρχουν αρκετές περιπτώσεις ποδοσφαιριστών που αν τελικά δεν συνεχίζουν στην Τούμπα, θα «παίξουν» για πολλές ομάδες της Σούπερ Λιγκ. Και λογικά. Ας δούμε τις πιο χαρακτηριστικές.
Ζάιρο: Ο ΠΑΣ θα ήθελε να τον κρατήσει και την επόμενη σεζόν, όμως εκείνος δείχνει να εξετάζει το ενδεχόμενο του εξωτερικού. Παράλληλα αρκετές ομάδες στην Σούπερ Λιγκ (π.χ. Ατρόμητος, Πανιώνιος) παρακολουθούν και περιμένουν.
Κοροβέσης: Δύσκολα θα συνεχίσει στον ΠΑΣ, καθώς στην δεύτερη παρουσία του στα Γιάννινα o 26χρονος δεν πήρε πολύ χρόνο συμμετοχής. Η Κέρκυρα αλλά και ο Πλατανιάς φαίνεται πως «τσεκάρουν» την περίπτωσή του.
Κάτσε: Η περίπτωσή του δείχνει ιδιάζουσα. Το πρώτο μισό της περασμένης σεζόν ήταν στην Βικτόρια Πλζεν, ενώ ήδη το όνομά του «παίζει» για την Κύπρο και τον Απόλλων Λεμεσού. Ο Πανιώνιος δείχνει να παρακολουθεί την περίπτωσή του.
Λάμπρου: Ο δανεισμός του στον Πανιώνιο εκπνέει το καλοκαίρι του 2018 και θα συνεχίσει στην πλατεία. Οπου άλλωστε βρίσκει τα «πατήματά» του.
Γιαννούλης: Ο 22χρονος αριστερός μπακ πήρε χρόνο συμμετοχής στην Ανόρθωση, αλλά δεν θα συνεχίσει στην Κύπρο. Στο Περιστέρι παρακολουθούν την περίπτωσή του.
Χατζηισαϊας: Το ενδεχόμενο επιστροφής του στον Πανιώνιο δείχνει πιθανό, όμως παράλληλα ο 25χρονος κεντρικός αμυντικός εξετάζει και την προοπτική του εξωτερικού.
Χαρίσης: Το όνομά του έχει «ακουστεί» και «παίξει» για την μισή και πλέον Σούπερ Λιγκ. Επί του παρόντος δεν φαίνεται να υπάρχει κάτι το ουσιαστικό.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα