Τα πήρε χοντρά για το Pro Evolution ο Μαραντόνα

Gazzetta team
Τα πήρε χοντρά για το Pro Evolution ο Μαραντόνα

bet365

Ο Ντιεγκίτο θα λάβει ένα εκατ. ευρώ από την Konami, ώστε οι απανταχού gamers να μπορούν να απολαμβάνουν το μαγικό αριστερό του με τους legends και για τις εκδόσεις του 2018, 2019.

Αρχές Σεπτεμβρίου του 2016 που κυκλοφόρησε το Pro Evolution Soccer του 2017, ο Ντιέγο Αρμάντο Μαραντόνα παρουσιαζόταν ως δεύτερος καλύτερος όλων, (σ.σ.: οι αριθμοί του στις κάρτες από κάτω για το 2017). Προφανώς δεν ενόχλησε η κατάταξη όμως τον Ντιεγκίτο, ώστε να κινηθεί νομικά εναντίον την εταιρείας που βγάζει το διάσημο παιχνίδι.

Ο Μαραντόνα διεκδίκησε και πήρε πολλά χρήματα, ώστε να έχει η Konami το δικαίωμα να χρησιμοποιεί το όνομά του. Για την ακρίβεια ο Αργεντινός θρύλος θα λάβει το ποσό του ενός εκατ. ευρώ και θα έχει παρουσία και στις δύο επόμενες εκδόσεις του Pro Evolution που θα κυκλοφορήσουν για το 2018 και το 2019.

Μοναδικές Στοιχηματικές Αποδόσεις, Άμεσες Αναλήψεις & Καλύτερη Εξυπηρέτηση (21+)!

O Pibe D' Oro είπε ότι τα χρήματα θα τα χρησιμοποιήσει για να διορθώσει πολλά χαλασμένα γήπεδα στην πατρίδα του, αλλά αυτό ελάχιστα απασχολεί τους απανταχού gamers, οι οποίοι θα εξακολουθούν να έχουν την δυνατότητα να χρησιμοποιούν το μαγικό αριστερό του, επιλέγοντας την κατηγορία και εφόσον σταθούν τυχεροί με τους legends.

 

Τελευταία Νέα