Περίεργο «μήνυμα» από Μολέδο!

Περίεργο «μήνυμα» από Μολέδο!

bet365

Ο Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ χωρίς τον Ροντρίγκο Μολέδο! Ο Βραζιλιάνος στόπερ επικαλέστηκε ψυχολογικούς λόγους, έμεινε εκτός αποστολής και έστειλε μήνυμα για το μέλλον του στο «τριφύλλι»!

Εκτός αποστολής για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ έμεινε, μετά από δική του επιθυμία, ο Ροντρίγκο Μολέδο που επικαλέστηκε ψυχολογικούς λόγους. Ο Μαρίνος Ουζουνίδης, δεν θα μπορούσε να κάνει διαφορετικά και άφησε εκτός τον Βραζιλιάνο για το τελευταίο παιχνίδι των πλέι οφ, όπως έγινε και με τους τιμωρημένους Λέτο, Ζέκα, Μπεργκ αλλά και τους τραυματίες Εμποκού, Τελάντερ, ενώ με άδεια απουσίαζε από την τελευταία προπόνηση ο Ρινάλντι που έμεινε επίσης εκτός αποστολής. Όπως είναι γνωστό, ο Βραζιλιάνος αντιμετωπίζει σοβαρό οικογενειακό πρόβλημα εδώ και λίγους μήνες αλλά προκαλεί εντύπωση η στάση του, καθώς μέχρι και σήμερα δεν είχε δηλώσει κάποιο ανάλογο πρόβλημα ενώ πριν ούτε 48 ώρες, έπαιζε κανονικά κόντρα στον Πανιώνιο και ήταν ο κορυφαίος του γηπέδου!

Καθημερινά ειδικά στοιχήματα (21+).

Παράλληλα, αξίζει να σημειώσουμε πως ο τεχνικός του Παναθηναϊκού αλλά και η διοίκηση του κλαμπ είναι έξαλλοι με την δικαιολογία του έμπειρου στόπερ, καθώς θεωρούν ότι με αυτή την κίνηση αφήνει την ομάδα «ξεκρέμαστη» πριν από ένα τόσο σημαντικό παιχνίδι, έχοντας προχωρήσει σε ένα άνευ προηγούμενου unfair απέναντι στον σύλλογο και τους συμπαίκτες του.

Σε ό,τι αφορά τον Ζέκα έκανε θεραπεία, ενώ με άδεια απουσίαζαν και οι Λέτο, Εμποκού. Από εκεί και πέρα, δεν υπήρξε κάποιο άλλο απρόοπτο και ο Μαρίνος Ουζουνίδης πήρε μαζί του για το παιχνίδι της Τούμπας τους ακόλουθους 19 ποδοσφαιριστές: Ο. Βλαχοδήμος, Στιλ, Κουτρουμπής, Μαρινάκης, Κουρμπέλης, Ευαγγέλου, Κουλιμπαλί, Χουλτ, Λουντ, Στάικος, Π. Βλαχοδήμος, Ρέις, Βιγιαφάνιες, Κλωναρίδης, Χατζηγιοβάνης, Μολίνς, Πίσπας, Μίγγος, Μπουζούκης.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα