Μέσα Ιουνίου η ΓΣ στον ΟΦΗ

Μέσα Ιουνίου η ΓΣ στον ΟΦΗ

Gazzetta team
Μέσα Ιουνίου η ΓΣ στον ΟΦΗ

bet365

Το συμβούλιο του ΟΦΗ θα προκηρύξει άμεσα ΓΣ με θέμα την εκλογή νέας διοίκησης και την αύξηση μετοχικού κεφαλαίου.

Παίξε νόμιμα στην Sportingbet με επιστροφή στοιχήματος στο Μόναχο 1860 – Ρέγκενσμπουργκ, αν καταλογιστεί πέναλτι (21+).

Συμβούλιο έγινε τη Δευτέρα (29/05) στον ΟΦΗ και τα θέματα που απασχόλησαν ήταν η διαδικασία αδειοδότησης και η προκήρυξη Γενικής Συνέλευσης μέσω της οποίας θα γίνει η αύξηση μετοχικού κεφαλαίου. Στην ανακοίνωσή της η ΠΑΕ ανέφερε:

«Θέματα που αφορούν την επικείμενη Γενική Συνέλευση των μετόχων της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, αλλά και στην κατάθεση φακέλου αδειοδότησης, απασχόλησαν το Δ.Σ. της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, το οποίο συνεδρίασε την Δευτέρα (29/5) το απόγευμα στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο.

Η Γ.Σ. της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, θα προκηρυχθεί άμεσα και προσδιορίζεται να γίνει στα μέσα Ιουνίου. Η ακριβής ημέρα διεξαγωγής της, θα ανακοινωθεί τις επόμενες ημέρες. Βασικά θέματα της Γ.Σ. θα είναι η εκλογή νέας διοίκησης από τους μετόχους, αλλά και η προκήρυξη νέας αύξησης μετοχικού κεφαλαίου, το ύψος της οποίας θα προσδιοριστεί από την Γ.Σ.

Στη νέα ΑΜΚ της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, θα έχουν την ευκαιρία να συμμετάσχουν παλιοί και νέοι μέτοχοι της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925. Σε ότι αφορά στην αδειοδότηση, η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, ετοιμάζει ήδη τον φάκελο που θα καταθέσει στην αρμόδια επιτροπή της ΕΠΟ, τις επόμενες ημέρες. Μάλιστα για το λόγο αυτό θα βρεθεί την Τρίτη (30/5) στην Αθήνα, ο οικονομικός διευθυντής της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, Μανόλης Βασιλάκης, στη συνάντηση που θα έχουν στην ΕΠΟ, ομάδες της Football league. Ο ΟΦΗ έχει ήδη ξεκινήσει τη διαδικασία συγκρότησης ενός φακέλου αδειοδότησης, με προύποθέσεις ομάδας που αγωνίζεται στην Σούπερ Λίγκ και όχι στην Football league».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα