Τσεκάρει Μπρκόβιτς

Τσεκάρει Μπρκόβιτς

bet365

Ο Πλατανιάς εξετάζει την περίπτωση του Σέρβου κεντρικού αμυντικού, που κερδίζει πόντους στην «ερυθρόλευκη» λίστα των στόπερ
Δεδομένη είναι για τον Πλατανιά η απόκτηση ενός κεντρικού αμυντικού και σύμφωνα με τις σχετικές πληροφορίες, στις πρώτες θέσεις σχετικής τους λίστας είναι το όνομα του Ντούσαν Μπρκόβιτς. Πρόκειται για τον Σέρβο στόπερ της Ντέμπρετσεν, ο οποίος απασχολεί τους Κρητικούς και έτσι είναι πολύ πιθανό άμεσα να υπάρξουν εξελίξεις.
Ο 28χρονος ξεκίνησε από τις ακαδημίες της Παρτιζάν και μετά αγωνίστηκε σε διάφορες ομάδες της πατρίδας του (π.χ. Χάιντουκ Κούλα, Τελεόπτικ, Σμεντερέβο), ενώ παράλληλα χρίστηκε διεθνής με τις «μικρές» Εθνικές της χώρας του. Το 2012 βρέθηκε για πρώτη φορά εκτός συνόρων για την Χάποελ Χάιφα (30/1) και το επόμενο καλοκαίρι πήγε στην Ουγγαρία. Εκτοτε αγωνίζεται στην Ντέμπρετσεν, με την οποία μάλιστα το καλοκαίρι του 2014 κατέκτησε το πρωτάθλημα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα