Ο ΠΑΟΚ περιμένει τον Ν’Ντόι, όπως και η Γουέστ Μπρομ

Ο ΠΑΟΚ περιμένει τον Ν’Ντόι, όπως και η Γουέστ Μπρομ

bet365

Ο ΠΑΟΚ δεν «παίζει» μόνος του στο παιχνίδι της απόκτησης του Σενεγαλέζου αρχηγού της Ανζέ. Η Γουέστ Μπρομ, που πριν 18 μήνες προσέφερε 10.000.000 ευρώ, δείχνει εκ νέου ενδιαφέρον…

Ο Σέιχ Ν’Ντόι έχει κριθεί από τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ, ως ένας χαρισματικός παίκτης της μεσαίας γραμμής, ο οποίος μπορεί να κάνει τη διαφορά, έστω και στα 31 του χρόνια. Τα στοιχεία του δεν υπάρχουν στο ρόστερ του «Δικεφάλου», εξ ου και ο εξονυχιστικός έλεγχος που εδώ και μήνες έχει γίνει για την περίπτωση του, η οποία έχει προχωρήσει αρκετά από το Λούμπος Μίχελ.

Καθημερινά ειδικά στοιχήματα (21+).

Οι «ασπρόμαυροι» φαίνεται να έχουν φτάσει πολύ κοντά στην απόκτηση του, ωστόσο για τον Σενεγαλέζο «γίγαντα» της Ανζέ δείχνει ενδιαφέρον εκ νέου και η Γουεστ Μπρομ. Η αγγλική ομάδα είχε ενδιαφερθεί για πρώτη φορά τον Ιανουάριο του 2015 προσφέροντας, τότε, το ποσό των 10 εκατομμυρίων ευρώ στην Ανζέ για την απόκτηση του Ν’ Ντόι.

Η οικονομική προσφορά ήταν άκρως δελεαστική, εντούτοις η γαλλική ομάδα απάντησε αρνητικά, καθώς σ’ εκείνη τη μεταγραφική περίοδο είχε παραχωρήσει δύο βασικούς ποδοσφαιριστές της και δεν επιθυμούσε την περεταίρω αποδυνάμωση της.

Το όνομα του ξανασυζητήθηκε το περασμένο καλοκαίρι, χωρίς να γίνει καμία κίνηση από την πλευρά των Άγγλων, που επαναφέρουν την περίπτωση του Ν’Ντόι στο προσκήνιο, με δεδομένο ότι σε λίγες μέρες θα μείνει ελεύθερος.

«Η ευκαιρία να αποκτήσεις έναν ποδοσφαιριστή για τον οποίο πριν από 18 μήνες έδινες 10 εκατομμύρια ευρώ και τώρα μπορείς να τον αποκτήσεις ως ελεύθερο δεν είναι καθόλου κακή ιδέα», αναφέρουν σημερινά δημοσιεύματα στην Αγγλία.

Όπως γίνεται αντιληπτό, ο ΠΑΟΚ δεν «παίζει» μόνος του στο παιχνίδι της απόκτησης του Σενεγαλέζου αρχηγού της Ανζέ. Ο Λούμπος Μίχελ έχει προχωρήσει αρκετά τις επαφές και τις συζητήσεις με την πλευρά του του Ν’Ντόι, αλλά ξέρει και ο ίδιος ότι πρέπει να τελειώσει άμεσα το θέμα του.

 

Τελευταία Νέα