Την Τρίτη στην Κέρκυρα ο Ελευθερόπουλος

Την Τρίτη στην Κέρκυρα ο Ελευθερόπουλος

bet365

Στο νησί των «Φαιάκων» αναμένεται να βρεθεί την Τρίτη ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος, ώστε να έχει τις τελικές συζητήσεις και να υπογράψει το συμβόλαιό του με την ομάδα του Ιονίου.

Η Κέρκυρα έχει έρθει εδώ και μερικές μέρες σε συμφωνία με τον Δημήτρη Ελευθερόπουλο ο οποίος θα είναι ο διάδοχος του Μιχάλη Γρηγορίου στον πάγκο της ομάδας. Μετά το... ναυάγιο με τον Νίκο Παπαδόπουλο, οι διοικούντες έστρεψαν την προσοχή τους στον Έλληνα τεχνικό, ο οποίος είπε το ναι.

Καθημερινά ειδικά στοιχήματα (21+).

Την Τρίτη, πιθανότατα, θα τελειώσει και οριστικά η υπόθεση αυτή μιας και ο ίδιος θα βρεθεί στο νησί της Κέρκυρας. Εκεί θα έχει τις τελικές συζητήσεις με την διοίκηση και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα υπογράψει το συμβόλαιό του με τους «Φαίακες» και θα πιάσει αμέσως δουλειά!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα