Κρίσιμο ραντεβού για Ροντρίγκες

Κρίσιμο ραντεβού για Ροντρίγκες

Κρίσιμο ραντεβού για Ροντρίγκες

bet365

Οι εκπρόσωποι του Ροντρίγκες θα έχουν καθοριστική συζήτηση με ανθρώπους του Ολυμπιακού την Τρίτη και εκεί αναμένεται να ξεκαθαρίσουν οι πιθανότητες των Πειραιωτών για τον παίκτη.

Επιβεβαιώνονται τα όσα σας έχουμε μεταφέρει προ ημερών για τις νέες και τελικές συζητήσεις της πλευράς του Ροντρίγκες και του Ολυμπιακού. Σύμφωνα με την τελευταία πληροφόρηση από την Ιταλία οι ατζέντηδες του παίκτη (σ.σ. ίσως να είναι παρών και ο ίδιος στην συζήτηση) θα έχουν μία νέα και... τελική - όπως φαίνεται - κουβέντα με ανθρώπους των Πειραιωτών την Τρίτη. Εκεί θα ξανατεθούν επί τάπητος όλα τα δεδομένα και θα κριθεί το εάν η υπόθεση κλείσει θετικά ή όχι για τον Ολυμπιακό.

Μοναδικές Στοιχηματικές Αποδόσεις, Άμεσες Αναλήψεις & Καλύτερη Εξυπηρέτηση (21+)!

Οι πρωταθλητές έχουν κάνει το καλύτερο δυνατό από θέμα προσφοράς και ευελπιστού πως ο έμπειρος σέντερ μπακ θα πειστεί να δώσει θετική απάντηση. Ες αύριον τα... σπουδαία δηλαδή...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα