Φάκελος: Ανανέωση Λέτο!

Φάκελος: Ανανέωση Λέτο!

Φάκελος: Ανανέωση Λέτο!

bet365

Το συμβόλαιο του Αργεντινού εκπνέει στο τέλος Ιουνίου και μετά το τέλος των πλέι-οφ θα αρχίσουν οι διαπραγματεύσεις. Τι θέλει ο «Σέμπα» για να παραμείνει, το ενδιαφέρον άλλων ομάδων και ο χρονικός ορίζοντας που έχει θέσει.

Ο Σεμπάστιαν Λέτο δεν είναι απλά ένας σημαντικός ποδοσφαιριστής του έμψυχου δυναμικού του Παναθηναϊκού. Ο Αργεντινός επιθετικός, ακόμη και αν δεν μπορεί να αποδώσει σε διάρκεια όπως στο παρελθόν, αποτελεί σημείο αναφοράς για τα αποδυτήρια του «τριφυλλιού» χάρη στα ηγετικά του χαρακτηριστικά ενώ και καθαρά αγωνιστικά κατάφερε να σκοράρει 11 γκολ σε πρωτάθλημα και Κύπελλο, όντας ο πιο παραγωγικός παίκτης της ομάδας πίσω από τον Μάρκους Μπεργκ. Το συμβόλαιο του αγαπημένου «Σέμπα» της πράσινης κερκίδας, εκπνέει στο τέλος Ιουνίου και το μέλλον του αυτή την στιγμή βρίσκεται στον... αέρα!

Τα δεδομένα, αυτή την στιγμή, έχουν ως εξής:

Τόσο ο Μαρίνος Ουζουνίδης όσο και ο Νίκος Λυμπερόπουλος θέλουν να διατηρήσουν στο ρόστερ τον παίκτη, εκτιμώντας τις βοήθειες που δίνει στο σκοράρισμα και τον ρόλο που έχει στο εσωτερικό της ομάδας. Ο τεχνικός διευθυντής των «πρασίνων», ωστόσο, δεν έχει μπει ακόμη σε διαδικασία διαπραγμάτευσης με την πλευρά του Λέτο, καθώς τον εμποδίζει η αβεβαιότητα στο διοικητικό κομμάτι και η εξέλιξη του μίνι πρωταθλήματος.

Μοναδικές Στοιχηματικές Αποδόσεις, Άμεσες Αναλήψεις & Καλύτερη Εξυπηρέτηση (21+)!

Όπως είχαμε καταγράψει, αμέσως μετά το τέλος των πλέι-οφ ο «Λύμπε» θα καταθέσει την πρόταση του Παναθηναϊκού στον παίκτη, μιας και η παραμονή του Λέτο θεωρείται προτεραιότητα. Το συμβόλαιο του Λέτο που τελειώνει σε ένα μήνα, προέβλεπε απολαβές 250.000 ευρώ ετησίως και θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο πως ο σύλλογος δεν έχει την δυνατότητα να «ανεβάσει» σε σημαντικό βαθμό την προσφορά του.

Αυτή είναι η ανάγνωση της υπόθεσης από την πλευρά του Παναθηναϊκού, καθώς υπάρχει και εκείνη από την πλευρά του ποδοσφαιριστή.

Τι αναφέρει;

Ξεκάθαρα, ο Λέτο θέλει να μείνει στον Παναθηναϊκό. Έχει ένα ιδιαίτερο δέσιμο με την ομάδα και τον κόσμο της, εδώ γεννήθηκε το παιδί του, θεωρεί την Ελλάδα ως δεύτερη πατρίδα του. Παρόλα αυτά θεωρεί πως ο σύλλογος δεν έχει δείξει το ενδιαφέρον που θα έπρεπε στην ανανέωση της συνεργασίας μαζί του. Θεωρεί πως έχει περάσει αρκετός καιρός χωρίς την παραμικρή ενόχληση για το νέο συμβόλαιο, θεωρεί πως δεν υπήρχε λόγος να αργήσουν τόσο πολύ οι διαπραγματεύσεις.

Γνωρίζει, πάντως, την πρόθεση της ομάδας για παραμονή του αλλά δεν το είδε μέχρι στιγμής με πράξεις. Όσον αφορά τις απαιτήσεις του; Το πιο σημαντικό θέμα για τον ποδοσφαιριστή, φαίνεται πως είναι ο σεβασμός στην πρόταση που θα γίνει. Να ανταποκρίνεται δηλαδή στον ρόλο που έχει μέσα στην ομάδα. Οι ισορροπίες στα αποδυτήρια παίζουν πολύ μεγάλο ρόλο και ο Λέτο θα ήθελε η φετινή του προσφορά να ανταμειφθεί και στο οικονομικό κομμάτι. Επαγγελματίας είναι...

Από κει και έπειτα, ο ίδιος δεν φαίνεται διατεθειμένος να περιμένει για πολύ τον Παναθηναϊκό, καθώς έχει προτάσεις στα χέρια του από άλλες ομάδες, τις οποίες και θα εξετάσει μόνο αν «ναυαγήσουν» οι συζητήσεις με το «τριφύλλι».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα