«Ολος ο Απόλλων ήταν MVP»

Gazzetta team
«Ολος ο Απόλλων ήταν MVP»

bet365

Ο Σιατραβάνης εξήγησε «γιατί» η «Ελαφρά Ταξιαρχία» επέστρεψε στην Σούπερ Λιγκ
Για το φετινό «μυστικό» του Απόλλων Σμύρνης μίλησε ο Σάββας Σιατραβάνης στον ΣΠΟΡ FM.
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΑ ΟΣΑ ΕΙΠΕ
Για το πού κρίθηκε η άνοδος για τον Απόλλωνα Σμύρνης στο φετινό δύσκολο: «Από την αρχή είχαμε θέσει τον στόχο της ανόδου. Είχαν έρθει παίκτες που είχαν πετύχει και στο παρελθόν ανόδους, ενώ σε συνδυασμό με την σταθερότητα που είχαμε στο πρωτάθλημα, καταφέραμε να πετύχουμε τον στόχο μας. Ήμασταν αήττητοι και πιστεύω ότι εκεί κρίθηκε».
Για την διοικητική σταθερότητα στην ομάδα της Ριζούπολης: «Από τα πιο σημαντικά είναι αυτό. Όταν ο ποδοσφαιριστής έχει λυμένο το οικονομικό του πρόβλημα, αφού εμείς δεν είχαμε τέτοια θέματα, και στον εαυτό μου το κατάλαβα ότι είχα να σκεφτώ μόνο το ποδόσφαιρο. Κάθε μέρα είχα όρεξη να πάω στην προπόνηση για να πετύχω τη νίκη στο ματς που έρχεται. Είχαμε δημιουργήσει ένα πολύ καλό σύνολο και σε συνδυασμό με την διοικητική σταθερότητα ήρθε το αποτέλεσμα που είδατε».
Για την στήριξη του κόσμου και το οικογενειακό κλίμα που επικρατούσε από τις εξέδρες: «Έτσι, σπάνια το συναντάς αυτό. Από το πρώτο παιχνίδι ο κόσμος ήταν μαζί μας, η διοίκηση ήταν μαζί μας. Ο κόσμος με την ομάδα ήταν μία οικογένεια. Και ξέραμε πως όταν έχουμε τέτοιο κλίμα θα τα καταφέρουμε. Η στήριξη του κόσμου μας έδωσε πολλά και το έδειξε σε όλη τη διάρκεια της σεζόν».
Για τη σχέση διοίκησης - κόσμου: «Ξεπεράστηκαν στην αρχή αυτά, στην προετοιμασία της ομάδας. Στο πρώτο ματς είχαν διορθωθεί όλα. Από τη στιγμή που έμεινε μακριά από την ομάδα και αυτό δεν επηρέασε εμάς».
Για τα στοιχεία της επιτυχίας του φετινού Απόλλωνα: «Ο κύριος (Παύλος) Μυροφωρίδης (σ.σ.: τεχνικός διευθυντής) έχτισε μία καλή ομάδα που δεν βασίστηκε σε ονόματα και όλα τα παιδιά βοήθησαν. Όλοι έμπαιναν μέσα σα μικρά παιδιά, από τον μικρότερο μέχρι τον μεγαλύτερο, και έδειχναν τεράστια θέληση. Όταν κάνεις πρωταθλητισμό έχεις άγχος, αλλά όταν ξεκινάς καλά σου φεύγει αυτό και πετυχαίνεις τον στόχο σου. Υπήρχε πολύ καλή διαχείριση και από τον προπονητή».
Για την παρουσία του Άκη Μάτζιου στον πάγκο της ομάδας: «Έφερε ηρεμία στην ομάδα, επειδή δεν είναι προπονητής της συγκεκριμένης κατηγορίας. Κάναμε μία εκπληκτική χρονιά μαζί του».
Για το μέλλον του: «Το εύχομαι. Έχουμε κάνει μία κουβέντα. Λογικά ναι, ποτέ δεν ξέρεις… Νομίζω ότι θα ενισχυθεί η ομάδα, αλλά αν πάρουμε το παράδειγμα του Ηρακλή, τα παιδιά που έμειναν και παρά τα προβλήματα που υπήρχαν κατάφεραν να κρατήσουν την ομάδα στην κατηγορία. Το πιο σημαντικό είναι να κρατήσεις τον κορμό της ομάδας και σε συνδυασμό με κάποιες καλές μεταγραφές δυναμώνεις το ρόστερ».
Για τη δική του απόδοση τη φετινή απόδοση: «Όταν έμπαινα σε έναν αγώνα προσπαθούσα να δώσω το 100% για την ομάδα, η οποία και εκείνη με βοήθησε με την απόδοσή της και πολύ καλά τα πήγαν και άλλα παιδιά που φαίνεται από τα στατιστικά τους. Όλη η ομάδα ήταν MVP».
Για τον Διονύση Χιώτη, ο οποίος συνεχίζει σε ηλικία 40 ετών: «Μακάρι να είναι καλά και να συνεχίσει και του χρόνου. Είναι παράδειγμα προς όλους. Έχει μία τέτοια καριέρα και συνεχίζει να παίζει σε κορυφαίο επίπεδο. Μακάρι να είναι καλά το παιδί».
 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα