Ο ΠΑΟΚ θα πάει «λαβωμένος» στον «τελικό»

Ο ΠΑΟΚ θα πάει «λαβωμένος» στον «τελικό»

bet365

Επτά απουσίες βασικών ποδοσφαιριστών θα πρέπει να διαχειριστεί και να βρει λύσεις ο Βλάνταν Ιβιτς ενόψει του τελευταίου αγώνα των φετινών πλέι οφ απέναντι στον Παναθηναϊκό.

Μπράουνσβαϊγκ - Βόλφσμπουργκ με επιστροφή, αν καταλογιστεί πέναλτι (21+).

Ο ΠΑΟΚ είναι υποχρεωμένος να μαζέψει τα κομμάτια του ενόψει του «τελικού» και να παλέψει για το εισιτήριο των προκριματικών του Τσάμπιονς Λιγκ κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι ο Βλάνταν Ίβιτς καλείται να διαχειριστεί τις πολλές απουσίες που υπάρχουν, καθώς θα απουσιάσουν τουλάχιστον επτά βασικοί ποδοσφαιριστές από τον «τελικό» της Τετάρτης.

Έχουμε και λέμε: Οι τιμωρημένοι Μάτος, Πέλκας και Μαλεζάς θα απουσιάσουν, τραυματίες είναι άλλοι τρεις ποδοσφαιριστές (Μυστακίδης, Βαρέλα και Γλύκος), ενώ υπάρχει και το θέμα με τον Κάμπος, που στο ματς της Κυριακής αποχώρησε με μυϊκές ενοχλήσεις από το παιχνίδι με την ΑΕΚ και πολύ δύσκολα θα προλάβει να είναι στη διάθεση του Σέρβου προπονητή.

Το μοναδικό ευχάριστο για τον Ίβιτς είναι η επιστροφή των Σάχοφ και Ουάρντα, που εξέτισαν την ποινή των τριών αγωνιστικών.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα