Αγωνία για την πρωτιά

Αγωνία για την πρωτιά

bet365

Μετά την ήττα του ΠΑΟΚ από την ΑΕΚ συνεχίζεται η αγωνία για την πρωτιά στα playoffs, μια πρωτιά που θα κριθεί την τελευταία αγωνιστική. Διαβάστε τα σενάρια για τους δύο... δικέφαλους.

Και εκεί που όλα έδειχναν να είχαν ξεκαθαρίσει όσον αφορά την πρωτιά στα playoffs, η νίκη της ΑΕΚ επί του ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ ανεβάζει και πάλι την αγωνία στα ύψη. Πλέον όλα θα κριθούν την τελευταία αγωνιστική στα ματς του ΠΑΟΚ με τον Παναθηναϊκό και του Πανιωνίου με την ΑΕΚ που θα διεξαχθούν την ερχόμενη Τετάρτη στις 20:30.

Αρχικά τα παρακάτω σενάρια έχουν να κάνουν με το ότι η απόφαση που θα βγει αύριο για την διακοπή του αγώνα της Λεωφόρου θα είναι υπέρ του «δικεφάλου» που Θα πάρει τους 3 βαθμούς κάτι που αν γίνει θα έχουμε και αφαίρεση στους... πράσινους.

Αν γίνει αυτό ο... δικέφαλος του βορρά θα φτάσει τους 11 βαθμούς, αυτός του νότου θα έχει 9, ο Παναθηναϊκός θα έχει 5 και ο Πανιώνιος 4.

Αν ξαναλέμε η απόφαση από το Πειθαρχικό όργανο της Σούπερ Λίγκας είναι υπέρ του ΠΑΟΚ, την τελευταία αγωνιστική η ομάδα του Βλάνταν Ίβιτς θα θέλει νίκη επί του Παναθηναϊκού για να βγει σίγουρα πρώτος. Σε περίπτωση ισοπαλίας, χρειάζεται να μην κερδίσει η ΑΕΚ στη Νέα Σμύρνη τον Πανιώνιο, ενώ αν κερδίσουν οι... πράσινοι, ο ΠΑΟΚ θα θέλει ήττα της Ένωσης από τους... κυανέρυθρους ή και ισοπαλία.

Όσον αφορά την ΑΕΚ, αρχικά ζητάει τη νίκη επί του Πανιωνίου και αν την πετύχει θέλει να μην κερδίσει ο ΠΑΟΚ στη Τούμπα τον Παναθηναϊκό. Αν χάσει θα βγει πρώτη με 12 βαθμούς έναντι 11 των... ασπρόμαυρων, ενώ αν το ντέρμπι της Τούμπας έρθει ισόπαλο οι δύο ομάδες θα έχουν από 12 και η Ένωση με δύο νίκες θα είναι πρώτη.

Τέλος για την τελευταία θέση που βάζει σε περισσότερους μπελάδες την ομάδα που θα βρεθεί εκεί, καθώς θα παίξει πιο νωρίς στην Ευρώπη, τα πράγματα είναι απλά. Αν η ΑΕΚ κερδίσει τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη οι... κυανέρυθροι θα είναι τελευταίοι. Ο Πανιώνιος συνολικά θα πρέπει να κερδίσει την ΑΕΚ και να μην κερδίσει ο Παναθηναϊκός στη Τούμπα, μιας και σε περίπτωση ισοβαθμίας οι... πράσινοι έχουν το πλεονέκτημα.

Και όλα αυτά ξαναλέμε πως ισχύουν μόνο αν το ματης της Λεωφόρου κατοκυρωθεί στον ΠΑΟΚ και ο Παναθηναϊκός τιμωρηθεί με -3. Σε αντίθετη περίπτωση όλα αλλάζουν, αλλά ας περιμένουμε την αυριανή ημέρα και αν βγει άλλη απόφαση βάζουμε και τα άλλα σενάρια.

Η βαθμολογία των playoffs

ΑΕΚ 9 3-2

Παναθηναϊκός 8 3-2*

ΠΑΟΚ 8 2-2*

Πανιώνιος 4 2-3

*Με αγώνα λιγότερο

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα