Πρωταθλήτρια η Μπεσίκτας (vid)

Gazzetta team
Πρωταθλήτρια η Μπεσίκτας (vid)

bet365

Οι Αετοί διέλυσαν 0-4 την Γκαζιάντεπσπορ και στο +4 από την 2η θέση πανηγύρισαν μία αγωνιστική πριν το φινάλε τον 15ο τίτλο της ιστορίας τους και την παρουσία στους ομίλους του Champions League.

Οι Αετοί ήθελαν νίκη στο εκτός με την υποβιβασμένη Γκαζιάντεπσπορ, ώστε να κατακτήσουν το πρωτάθλημα και το έκαναν για πλάκα με το υπέρ τους 0-4. Από νωρίς (6') ο Μπάμπελ άνοιξε το δρόμο για την κορυφή και ακολούθησε ο Οζιακούπ (39'), με τον Ταλίσκα να προσθέτει ακόμα δύο εκτελέσεις φάουλ (66', 76'). Στην Τουρκία απομένει μία αγωνιστική, αλλά η Μπεσίκτας βρίσκεται στο +4 από την Μπουγιουκσεχίρ, η οποία έχει κάνει την έκπληξη και θα δώσει το παρών στα προκριματικά του Champions League. Στους ομίλους θα βρεθεί η Μπεσίκτας (στο 4ο γκρουπ και υπό προϋποθέσεις στο 3ο), πανηγυρίζοντας τον 15ο τίτλο και δεύτερο διαδοχικό.

Μοναδικές Στοιχηματικές Αποδόσεις, Άμεσες Αναλήψεις & Η Καλύτερη Εξυπηρέτηση (21+)!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα