Μασούρας: «Να μην τερματίσουμε τελευταίοι»

Gazzetta team
Μασούρας: «Να μην τερματίσουμε τελευταίοι»

bet365

Ο Γιώργος Μασούρας μίλησε για τον στόχο του Πανιωνίου αλλά και το κομμάτι της κούρασης.

Στόχος; Να μην τερματίσει ο Πανιώνιος στην τελευταία θέση. Αυτό θα κυνηγήσουν οι «κυανέρυθροι» στην τελευταία αγωνιστική των play off σύμφωνα με τον Γιώργο Μασούρα.

«Είχαμε από ένα ημίχρονο κάθε ομάδα. Δεν μπήκαμε δυνατά στον αγωνιστικό χώρο, είναι ένα πρόβλημα που έχουμε παρουσιάσει το τελευταίο διάστημα, θέλουμε να το βελτιώσουμε. Δεν τα καταφέραμε. Δεχθήκαμε νωρίς ένα γκολ, ήταν εκ των πραγμάτων δύσκολο αυτό το παιχνίδι, φάγαμε και το γκολ, έγινε ακόμη πιο δύσκολο. Στο δεύτερο ημίχρονο βγήκαμε για να πετύχουμε κάποιο γκολ ή περισσότερα, δεν τα καταφέραμε, ο στόχος μας πλέον ήταν ξεκάθαρος, να μην τερματίσουμε τελευταίο κι αυτό θα επιδιώξουμε την τελευταία αγωνιστική».

Καθημερινά ειδικά στοιχήματα στη Novibet (21+).

Για την κούραση των παικτών του Πανιώνιου:
«Σίγουρα η κούραση μετράει και σωματικά και νοητικά διότι στο πρώτο ημίχρονο, ενώ είχαμε πει όλοι να είμαστε πιο συγκεντρωμένοι, δεχθήκαμε ένα γκολ που μας έβαλε πίσω στο σκορ και σίγουρα μετά ο παράγοντας κούραση είναι ακόμα πιο ισχυρός».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα