Ιντερ - Ουντινέζε 5-2

Gazzetta team
Ιντερ - Ουντινέζε 5-2

bet365

Η Ιντερ έκλεισε τη σεζόν με το 5-2 κόντρα στην Ουντινέζε, ενώ η Κροτόνε νίκησε 3-1 την Λάτσιο και σε συνδυασμό με την ήττα της Εμπολι, παρέμεινε στην Serie A.

Υστερα από ένα σερί 8 αγώνων χωρίς νίκη, η Ιντερ έκλεισε τη σεζόν με δύο σερί τρίποντα, αφού μετά το 1-3 κόντρα στην Λάτσιο επιβλήθηκε με 5-1 της Ουντινέζε στο Meazza. Οι Nerazzurri είχαν κορυφαίο τον Εντερ που πέτυχε δύο γκολ (5', 54') ενώ στο πρώτο μέρος είχαν σκοράρει επίσης οι Πέρισιτς (18') και Μπρόζοβιτς (36'). Στο 76' η Ουντινέζε μείωσε με το ωραίο σουτ του Μπάλιτς και στο 78' μετά την προσπάθεια του Κοντογκμπιά ο Αντζελα έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του για το 5-1 πριν κάνει το τελικό 5-2 με προβολή στις καθυστερήσεις ο Ντούβαν Ζαπάτα. Το τελευταίο του παιχνίδι με τη φανέλα της Ιντερ έπαιξε ο Αργεντινός επιθετικός, Ροδρίγο Παλάσιο, που αποχαιρέτισε τους τιφόζι.

Τρελή παραμονή για Κροτόνε, έπεσε η Εμπολι
Η μυθική πορεία των νεοφώτιστων στις τελευταίες αγωνιστικές απέφερε καρπούς τελικά. Η Κροτόνε, που από τότε που επέστρεψε στο γήπεδό της βρήκε ρυθμό και αποτελέσματα, νίκησε 3-1 εντός έδρας την Λάτσιο με γκολ των Ναλίνι (14', 60') και Φαλτσινέλι (14') και εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο την ήττα της Εμπολι, που δεν κατάφερε να μείνει στην κατηγορία. Οι Τοσκανοί ήθελαν ίδιο ή καλύτερο αποτέλεσμα από την Κροτόνε στην Σικελία κόντρα στην Παλέρμο, η οποία όμως επικράτησε 2-1 και τους πήρε μαζί στην Serie B.

Στα ματς χωρίς βαθμολογικό ενδιαφέρον, η Φιορεντίνα έμεινε στο 2-2 με την Πεσκάρα στο τελευταίο παιχνίδι του Γκονσάλο Ροντρίγκες με τους βιόλα. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με 2-0 με τους Καπράρι (14’) και Μπαεμπέκ (65’), με τους γηπεδούχους να παίζουν με 10 παίκτες μόλις από το 38’, όταν ο Κιέζα αντίκρισε δύο κίτρινες κάρτες μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα. Η Φιορεντίνα, όμως, απέφυγε την ήττα στο φινάλε της σεζόν, ισοφαρίζοντας με τους Σαπονάρα (66’) και Βεσίνο (85’). Βροχή έπεφταν τα γκολ στο Τορίνο, όπου η ομάδα του Μιχάιλοβιτς κέρδισε με 5-3 τη Σασουόλο. Εκείνο που έμεινε από το παιχνίδι ήταν το γκολ του Μπελότι στο 79’ (έκανε το 5-2), καθώς με αυτό ο Ιταλός έφτασε τα 26 γκολ στη Serie A, κάνοντας την καλύτερη επίδοση μετά τη σεζόν 1949-50 και τον Σάντος.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα