Έβρεξε γκολ στις Σέρρες

Gazzetta team
Έβρεξε γκολ στις Σέρρες

bet365

Σε ένα δραματικό παιχνίδι, όπου σημειώθηκαν εννέα τέρματα, ο Αιγινιακός επικράτησε με 5-4 του Πανσερραϊκού στις Σέρρες, σφραγίζοντας την παραμονή στη Football League.

Οι φιλοξενούμενοι πέτυχαν το 0-1 με κεφαλιά του Τσολακίδη, μετά από σέντρα του Φασίδη. Ο Αιγινιακός έκανε το 0-2 στο 28'. Ο Γκατσολάρι με τακουνάκι βρήκε το Ρανγκέλοφ, με το Σέρβο να νικάει το Μέλκα. Η ομάδα του Βλάχου έφτασε και σε τρίτο τέρμα στο 36', χάρη σε εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Γιαζιτζόγλου.

Μοναδικές Στοιχηματικές Αποδόσεις, Άμεσες Αναλήψεις & Η Καλύτερη Εξυπηρέτηση (21+)!

Το δεύτερο ημίχρονο άρχισε με γκολ για τον Πανσερραϊκό, καθώς ο Γκούρτσας με σουτ στο 48' μείωσε σε 1-3. 2-3 στο 52' για τα «Λιοντάρια» με το Ρούτση. Στο 59' ο Αιγινιακός πέτυχε το 2-4 εξαιτίας αυτογκόλ του Φούσου, μετά από σέντρα του Γιαζιτζόγλου. Ο Γκούρτσας στο 80' μείωσε σε 3-4 με πέναλτι. Ο Έλληνας επιθετικός έκανε το 4-4 στο 94' για τα «Λιοντάρια». Ένα λεπτό αργότερα οι φιλοξενούμενοι έκαναν το 4-5, με τέρμα του Ζγκούρη.

Ενδεκάδες:

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Παναγιώτης Διλμπέρης): Μέλκα, Στέβιτς (70’ Σιάκκας), Ιωαννίδης, Καψάλης, Βοσκόπουλος, Γαβριηλίδης, Τσιμίκας, Φούσου, Ρούτσης (74’ Γιαξής), Πόζογλου (46’ Κάκκο), Γκούρτσας.

ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ (Γιάννης Βλάχος): Τόλιος, Τοπαλίδης (72’ Ζγκούρη), Γιαζιτζόγλου, Παπουτσογιαννόπουλος, Λιόλιος, Αντωνιάδης, Πατράλης, Φασίδης (91’ Σκραπάρας), Τσολακίδης, Γκατσολάρι, Ρανγκέλοφ (85’ Παπαδόπουλος).

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα