Λεονάρντο: «Καμία πρόταση από ΠΑΟΚ»

Λεονάρντο: «Καμία πρόταση από ΠΑΟΚ»

bet365

Ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός πανηγύρισε το βράδυ του Σαββάτου την κατάκτηση του κυπέλλου στη Σερβία με την Παρτίζαν και για ακόμη μια φορά αναφέρθηκε στο μέλλον του.

Ο Λεονάρντο είναι ένα από τα κεντρικά πρόσωπα στην ποδοσφαιρική Σερβία. Με την Παρτίζαν φέτος έφτασε στο νταμπλ, αλλά ουδείς γνωρίζει αν θα συνεχίσει στην ομάδα του Βελιγραδίου.

Αμέσως μετά τη λήξη του νικηφόρου τελικού κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός μίλησε για άλλη μια φορά σχετικά με το που θα συνεχίσει την καριέρα του αναφερόμενος και στο ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ.

«Εχω δει ότι αρέσω στον ΠΑΟΚ και έχω ακούσει για το ενδιαφέρον του. Όμως, δεν έχει φτάσει καμία συγκεκριμένη πρόταση», υποστήριξε ο Λεονάρντο, που γνωρίζει ότι με τα χρήματα από μια πιθανή μεταγραφή του (η ρήτρα του ανέρχεται στα 2,5 εκατ. ευρώ) θα ξεμπλοκάρει το θέμα της συμμετοχής της Παρτίζαν στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

«Πρέπει να μιλήσω με τους ανθρώπους της ομάδας, να δω τι σχεδιάζουν για τη νέα χρονιά και μετά να αποφασίσουμε από κοινού. Δεν θα είχα πρόβλημα να μείνω στην Παρτίζαν, αλλά δεν μπορώ να πω με βεβαιότητα, ότι αυτό θα συμβεί 100% σίγουρα», πρόσθεσε.

 

Τελευταία Νέα