Μπούργκι: «Ξέρω για το ενδιαφέρον της ΑΕΚ...»

Μπούργκι: «Ξέρω για το ενδιαφέρον της ΑΕΚ...»

Μπούργκι: «Ξέρω για το ενδιαφέρον της ΑΕΚ...»

bet365

Ο 23χρονος εξτρέμ της Ρεάλ Μαδρίτης, Μπούργκι, παραδέχθηκε στο gazzetta.gr το ενδιαφέρον της Ένωσης, κρατώντας ωστόσο κλειστά τα χαρτιά του. Το πρόσωπο-κλειδί, η... μανατζερική καραμπόλα και η πρόθεση της Ρεάλ Μαδρίτης!

Ο Μπούργκι είναι μια περίεργη υπόθεση ποδοσφαιριστή. Μέχρι τα 17 του έπαιζε μπάλα στους δρόμους, με τους φίλους του. Μόνο το ποδόσφαιρο σάλας κατάφερε να τον βάλει σε καλούπι. Στη σάλα τον ανακάλυψαν τα «μάτια» της Ρεάλ Μαδρίτης, κάνοντας μια σεζόν με 30 γκολ. Το 2012 εντάχθηκε στις ακαδημίες των «Μερένγκες» και εκεί γνώρισε τον Ζινεντίν Ζιντάν, ο οποίος δoύλεψε πολύ στο τακτικό κομμάτι. Οι ντρίμπλες και η φαντασία ήταν επίκτητα χαρακτηριστικά, από τις ατελείωτες προσπάθειες στο δρόμο. Έπειτα από εννιά μήνες, ξεκίνησε συνεργασία με τον μεγαλοατζέντη Ζόρζε Μέντες, τον διάσημο εκπρόσωπο του Κριστιάνο Ρονάλντο και του Μουρίνιο.

Ο Μπούργκι δεν κατάφερε να βρει το δρόμο του για την πρώτη ομάδα της Ρεάλ. Παραχωρήθηκε δύο φορές δανεικός, στην Εσπανιόλ και στη Σπόρτινγκ Χιχόν, όπου έκανε «γεμάτες» σεζόν. Στην Βαρκελώνη τα πήγε εξαιρετικά, ενώ στη Χιχόν ανέβηκε προς το τέλος της σεζόν. Επιστρέφοντας φέτος στη Μαδρίτη, δρομολογείται ο επόμενος σταθμός της καριέρας του, ο οποίος κατά πάσα πιθανότητα δεν θα είναι για ένα χρόνο. Οι Μερένγκες σύμφωνα με τις πληροφορίες από τη Μαδρίτη αναζητούν ομάδα για να τον παραχωρήσουν με μεταγραφή, χωρίς να αξιώνουν κάποιο τρελό ποσό. Το όνομά του έχει ακουστεί για αρκετές ομάδες από τη χώρα του. Η Μπέτις φέρεται να τον θέλει περισσότερο. Σύμφωνα με τους Ισπανούς, όμως, έχει εκδηλωθεί ενδιαφέρον και από την ΑΕΚ.

Το gazzetta.gr επικοινώνησε με τον ποδοσφαιριστή, ο οποίος δήλωσε... απλά ενήμερος. «Ξέρω για το ενδιαφέρον της ΑΕΚ. Είναι νωρίς όμως ακόμα για να σας πω αν είναι μια προοπτική που με ενδιαφέρει ή όχι. Η σεζόν μόλις τελείωσε, έχει εκφραστεί ενδιαφέρον από αρκετές πλευρές, θα τα δω όλα αναλυτικά με τον ατζέντη μου και θα αποφασίσουμε», υποστήριξε χαρακτηριστικά.

Ο κοινός παρονομαστής με Χιμένεθ

Η τοποθέτηση για το θέμα από τον Ζόρζε Μέντες έμοιαζε ως ένα σενάριο σχεδόν ουτοπικό, οπότε το gazzetta.gr ξετύλιξε το νήμα της εκπροσώπησης του παίκτη, η οποία έχει αρκετό ενδιαφέρον. Την υπόθεσή του χειρίζεται για λογαριασμό του Πορτογάλου μεγαλοατζέντη ο Ισπανός Κάρλος Μπουσέρο, ο οποίος έχει έδρα τη Μαδρίτη.

Κάποτε... οδηγός για την «βασίλισσα», γνώρισε τον Πρέντραγκ Μιγιάτοβιτς, με τον οποίο ανέπτυξαν εξαιρετικές σχέσεις. Συνεργάστηκαν όταν ο Σέρβος ήταν τεχνικός διευθυντής και μαζί του ξεκίνησε να δουλεύει στην εκπροσώπηση ποδοσφαιριστών. Όπως λένε χαρακτηριστικά στη Μαδρίτη, είναι ο άνθρωπος του Μέντες στην Ισπανία, εκείνος που χειρίζεται αρκετές υποθέσεις του, παρακολουθεί παίκτες και επικοινωνεί εκ μέρους του με αρκετούς πελάτες.

Υπάρχει όμως και κάτι άλλο. Πρόκειται παράλληλα για τον Ισπανό εκπρόσωπο του Μανόλο Χιμένεθ, με τον οποίο διατηρεί εξαιρετικές σχέσεις και αναφέρεται συχνά-πυκνά στον τρόπο που κατάφερε να «συμμαζέψει» την κατάσταση που βρήκε στην ΑΕΚ. Η σχέση αυτή καθιστά τον δίαυλο επικοινωνίας με την Ένωση ευκολότερο, χωρίς φυσικά αυτό να σημαίνει ότι οι «κιτρινόμαυροι» έχουν κάποιο προβάδισμα. Είναι δεδομένο πως πρόκειται για μια περίπτωση που συγκεντρώνει ενδιαφέρον από αρκετές πλευρές της Πριμέρα.

Όπως άλλωστε δήλωσε ο ίδιος ο παίκτης, ακόμα είναι νωρίς, ενώ από την πλευρά του Μπουσέρο δεν υπήρξε κάποιο σχόλιο, καθώς δεν θέλησε ούτε να επιβεβαιώσει ούτε να διαψεύσει το ενδιαφέρον της ΑΕΚ. Πηγές από την τελευταία του ομάδα ωστόσο είναι σίγουρες ότι η ελληνική ομάδα έχει τσεκάρει την περίπτωσή του...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα