Μέσα Μολέδο και Βιγιαφάνιες

Μέσα Μολέδο και Βιγιαφάνιες

Gazzetta team
Μέσα Μολέδο και Βιγιαφάνιες

bet365

Ο Αργεντινός μέσος επιστρέφει στην αποστολή για το ματς με τον Πανιώνιο μετά τον τραυματισμό του. Κανονικά στην διάθεση του Ουζουνίδη και ο Ροντρίγκο Μολέδο.

Ο Παναθηναϊκός θέλει μόνο νίκη κόντρα στον Πανιώνιο και ο Μαρίνος Ουζουνίδης θα έχει ξανά στην διάθεσή του, τον Λούκας Βιγιαφάνιες που ξεπέρασε τον τραυματισμό της πρεμιέρας κόντρα στην ομάδα της Νέας Σμύρνης. Κανονικά στην αποστολή είναι και ο Ροντρίγκο Μολέδο που αναμένεται να αγωνιστεί με ειδική μάσκα. Στην τελευταία προπόνηση απουσίασε με άδεια ο Εμποκού ενώ ο Τελάντερ ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα. Οι υπόλοιποι έκαναν ζέσταμα και στη συνέχεια έπαιξαν κορόιδο και παιχνίδι στο μισό γήπεδο.

Μετά το τέλος της προπόνησης ανακοινώθηκε η αποστολή στην οποία συμμετέχουν οι: Στιλ, Ο. Βλαχοδήμος, Κουτρουμπής, Χουχούμης, Μαρινάκης, Μέστο, Μολέντο, Κουρμπέλης, Ευαγγέλου, Λουντ, Ζέκα, Στάικος, Π. Βλαχοδήμος, Βιγιαφάνιες, Λέτο, Ρινάλντι, Ρέις, Χουλτ, Κλωναρίδης, Χατζηγιοβάνης, Μολίνς, Πίσπας.

Μοναδικές Στοιχηματικές Αποδόσεις, Άμεσες Αναλήψεις & Καλύτερη Εξυπηρέτηση (21+)!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα