Επιμένει... ισπανικά και όπου τον βγάλει

Επιμένει... ισπανικά και όπου τον βγάλει

Επιμένει... ισπανικά και όπου τον βγάλει

bet365

Ο Ολυμπιακός κάνει τις τελευταίες του χρονικά επαφές και προσπάθειες για προπονητή από την Ισπανία. Θα εξαντλήσει κάθε χρονικό περιθώριο προτού πάει στο plan B για τον πάγκο. Ο Πελεγκρίνο και οι άλλοι.

Περιπτώσεις τεχνικών όπως των Πελεγκρίνο και Ιέρο παραμένουν σε πρώτο πλάνο για τον πάγκο της ομάδας του Ολυμπιακού. Οι ερυθρόλευκοι εξακολουθούν να προσπαθούν για να μιλήσουν... ισπανικά τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Μοναδικές Στοιχηματικές Αποδόσεις, Άμεσες Αναλήψεις & Καλύτερη Εξυπηρέτηση (21+)!

Ο Πελεγκρίνο είναι σαφώς πιο δύσκολη περίπτωση καθότι προτεραιότητά του παραμένει η Ισπανία. Ωστόσο ο Ολυμπιακός με μία πολύ καλή κρούση ελπίζει πως τελικά θα τον δελεάσει. Οι Πειραιώτες προσφέρουν ένα συμβόλαιο 1 εκατ. ευρώ τον χρόνο συν μπόνους πρόκρισης 500.000 ευρώ για τους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Ένα... ελκυστικό πακέτο για τα δεδομένα της Ελλάδας. Για τον Πελεγκρίνο ίσως ανέβουν και άλλο οικονομικά στο Λιμάνι.

Ο Ιέρο από την άλλη επίσης έχει ζήτηση στην Ισπανία, ωστόσο οι επαφές του με Καρεμπέ έχουν γίνει σε πολύ καλό κλίμα και έχει διαβεβαιώσει πως μπορεί να φύγει νωρίτερα από την Οβιέδο, που δεν κυνηγάει πλέον κανέναν στόχο. Ο Γκράθια του οποίου το όνομα δεν είναι... φρέσκο αλλά συντηρείται θα φύγει από την Ρούμπιν αλλά το θέμα είναι το πότε και επίσης έχει σαν πρώτο στόχο την επιστροφή του στην Ισπανία. Τα νεότερα αναμένονται από Δευτέρα και μετά και ενώ διαρρέονται ακόμα και ονόματα τεχνικών και από Πορτογαλία. Στο plan B συνεχίζει να είναι πολύ ψηλά και έως και... φαβορί ο Τάκης Λεμονής.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα