Χάντσον ο 1ος

Χάντσον ο 1ος

bet365

Ο Βραζιλιάνος φορ έλυσε το συμβόλαιό του με την Σάο Μπέντο και άμεσα θα ανακοινωθεί από τον Πλατανιά - Προχωρά για Χουάντερσον
Ως η πρώτη καλοκαιρινή προσθήκη του Πλατανιά λογίζεται πλέον ο Χάντσον ή Χάντσον Νέι Μπατίστα Ντα Σίλβα όπως είναι το πλήρες όνομά του. Ο Βραζιλιάνος φορ βρίσκονταν από καιρό στο «στόχαστρο» των Κρητικών και πλέον είναι καθ' οδόν για την Ελλάδα, ώστε να υπογράψει και να ανακοινωθεί. Οι σχετικές πληροφορίες αναφέρουν πως ο 25χρονος στράικερ έλυσε το συμβόλαιό του με την Σάο Μπέντο όπου ανήκε και αυτόματα, διευθετήθηκε το τελευταίο «αγκάθι» που υπήρχε ώστε να ντυθεί στα «ερυθρόλευκα». Οπότε θεωρείται κάτοικος Χανίων.
Την ίδια στιγμή, για την θέση του πορτιέρο στον Πλατανιά φαίνεται πως βάζουν σε πρώτο πλάνο την περίπτωση του Χουάντερσον. Ετσι όλα δείχνουν πως θα «τρέξει» και το... θέμα του Βραζιλιάνου γκολκίπερ του Ηρακλή.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα