Ιγκλέσιας: «Καλή προσφορά ο Ολυμπιακός για Ροντρίγκες»

Ιγκλέσιας: «Καλή προσφορά ο Ολυμπιακός για Ροντρίγκες»

Ιγκλέσιας: «Καλή προσφορά ο Ολυμπιακός για Ροντρίγκες»

bet365

Από την πλευρά των εκπροσώπων του Γκονσάλο Ροντρίγκες τονίστηκε ξανά πως η προοπτική του Ολυμπιακού παραμένει ελκυστική για τη νέα χρονιά.
Ο Ραούλ Ιγκλέσιας ρωτήθηκε ξανά στην Ιταλία για τον πελάτη του. Ανάμεσα στα άλλα ο μάνατζερ του Γκονσάλο Ροντρίγκες επανέλαβε πως είναι μία ελκυστική και καλή προοπτική ο Ολυμπιακός. Εξάλλου όπως σας αναφέραμε και χθες υπάρχουν επαφές που πρόκειται να γίνουν άμεσα.
Ανάμεσα στα άλλα είπε πως «έχουμε ήδη τονίσει πως μιλάμε και με Ολυμπιακό. Υπάρχει μία καλή προσφορά και μία πολύ καλή προοπτική στο τραπέζι αλλά όχι κάτι οριστικό. Θα κάνουμε και άλλες επαφές και υπάρχουν και άλλες ομάδες». Εκτός από Ιταλία πάντως και στην Αργεντινή σημειώνουν πως εκτός από τον Ολυμπιακό υπάρχουν μεταξύ άλλων οι Εσπανιόλ, Μάλαγα αλλά και ομάδες από Μεξικό.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα