ΠΑΟΚ: Εκτός αποστολής Γλύκος και Κάτσε

Gazzetta team
ΠΑΟΚ: Εκτός αποστολής Γλύκος και Κάτσε

bet365

Εκτός από τον Παναγιώτη Γλύκο εκτός αποστολής για το ματς του ΟΑΚΑ κόντρα στην ΑΕΚ έμεινε κι ο Εργκούς Κάτσε. Με 19 ποδοσφαιριστές στην Αθήνα ο «Δικέφαλος του Βορρά».

Το πρόβλημα με τον τραυματισμό του Παναγιώτη Γλύκου δεν είναι το μοναδικό που έχει να αντιμετωπίσει ο Βλάνταν Ίβιτς ενόψει του αγώνα με την ΑΕΚ. Εκτός αποστολής για το ματς του ΟΑΚΑ είναι κι ο Εργκούς Κάτσε , ο οποίος είχε ενοχλήσεις στη μέση και προτιμήθηκε να προφυλαχθεί.

Θα απουσιάσουν οι τιμωρημένοι Σάχοφ και Ουάρντα, αλλά και οι μόνιμοι τραυματίες Βαρέλα, Μυστακίδης.

Παίξε νόμιμα στοίχημα από υπολογιστή ή κινητό με μεγάλες αποδόσεις (21+).

Η προπόνηση του Σαββάτου (27.05) αφιερώθηκε στην τακτική και την αντιμετώπιση κι εκμετάλλευση των στημένων φάσεων.

Μετά το τέλος του προγράμματος ο Βλάνταν Ίβιτς επέλεξε τους 19 παίκτες που θα ταξιδέψουν στην Αθήνα και είναι οι: Μπρκιτς, Σιαμπάνης, Λέοβατς, Δεληγιαννίδης, Μάτος, Κίτσιου, Κρέσπο, Μαλεζάς, Πούγγουρας, Κάνιας, Χαρίσης, Τσίμιροτ, Μπίσεσβαρ, Πέλκας, Κάμπος, Ενρίκε, Πρίγιοβιτς, Αθανασιάδης, Κουλούρης

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα