Χτύπησε ο Γλύκος και τέθηκε off ενόψει ΑΕΚ

Χτύπησε ο Γλύκος και τέθηκε off ενόψει ΑΕΚ

bet365

Οσκαρ ατυχίας για τον Έλληνα διεθνή πορτιέρε του ΠΑΟΚ, ο οποίος τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια της Σαββατιάτικης (27/5) προπόνησης στο γήπεδο της Τούμπας. Χάνει και το ματς με ΠΑΟ (31/5).

Ο Παναγιώτης Γλύκος, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια της τελευταίας προπόνησης του «Δικεφάλου» πριν από τον εκτός έδρας αγώνα με την ΑΕΚ και μεταφέρθηκε από ανθρώπους της ασπρόμαυρης ΠΑΕ σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης.

Ο διεθνής τερματοφύλακας χτύπησε στο αριστερό γόνατο κατά τη διάρκεια της προθέρμανσης και θα υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία για να διαπιστωθεί το μέγεθος του τραυματισμού. Είναι μια στάνταρ διαδικασία που ακολουθείται όταν ένας ποδοσφαιριστής παθαίνει κάτι στην προπόνηση και στους αγώνες.

Παίξε νόμιμα στοίχημα από υπολογιστή ή κινητό με μεγάλες αποδόσεις (21+).

Στον αγώνα εναντίον της ΑΕΚ θα αγωνιστεί ο Ζέλικο Μπρκιτς και στην αποστολή θα συμπεριληφθεί ο νεαρός Μάριος Σιαμπάνης, ενώ ο Γλύκος θα απουσιάσει σίγουρα και από το τελευταίο ματς των πλέι οφ κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα