Κούπες από 'δω, κούπες από 'κει...

γεροΓιοβάισα γεροΓιοβάισα
Κούπες από 'δω, κούπες από 'κει...

bet365

Ο γερο-Γιοβάισα ετοιμάζεται για... στέψη στο ταμείο, περιμένοντας πως και πως τους τρεις τελικούς Κυπέλλων!

Καλησπέρα καλοί μου φίλοι!

Πως περνάει ο άτιμος ο καιρός... Τελευταίο Σάββατο του Μαΐου, μας μένει μετά ο τελικός του Τσάμπιονς Λιγκ και... καλά μπάνια! Αν και με αυτό τον καιρό οι βουτιές γίνονται μόνο με το μάτι και ούτε λόγος για να βρέξεις ακόμα και το πόδι μέχρι το γόνατο...

Τρομερή μέρα η σημερινή! Τρομερή!

Τρεις τελικοί Κυπέλλου και λήξη την καλύτερη ώρα για να βγεις για το ποτό σου με τα κέρδη...

Τσέλσι, Άρσεναλ, Μπαρτσελόνα, Αλαβές, Ντόρτμουντ και Άιντραχτ παίζουν με ένα τρόπαιο να τους περιμένει, όμορφο και λαμπερό...

Πάμε να δούμε τα παιχνίδια μας όμως ένα – ένα!

Στο «Γουέμπλεϊ», ο Βενγκέρ τα είχε μαζεμένα όλα τα προβλήματά του, έσκασαν και αυτά της άμυνας και... άντε να βρει άκρη. Απέναντι σε μια γεμάτη Τσέλσι, θα πρέπει να υπολογίζει στους Μερτεσάκερ (που πρόσφατα έπαιξε πρώτη φορά μετά από σοβαρό τραυματισμό), Χόλντινγκ και Μονρεάλ. Πως μετά να μη σκέφτεσαι το νταμπλ των «μπλε»;

Στο 1.75 η νίκη των Πρωταθλητών Αγγλίας για τον αποψινό τελικό στο Λονδίνο. Λαμβάνοντας υπόψιν, βέβαια, το γεγονός πως οι «κανονιέρηδες» έχουν πάρει και τους πέντε τελευταίους τελικούς Κυπέλλου στους οποίους έχουν διεκδικήσει το τρόπαιο, η κατάκτηση για την ομάδα του Βενγκέρ, εφόσον αντέξει στο ματς, πληρώνει 3.10. Η φορμαρισμένη Τσέλσι, πάντως, μιας και στα έξι από τα τελευταία εφτά παιχνίδια της σε όλες τις διοργανώσεις έχει σκοράρει και στα δύο ημίχρονα, έχει απόδοση 2.45 να κάνει το ίδιο και στον τελικό του «Γουέμπλεϊ».

Στην Ισπανία, η Μπαρτσελόνα κοντράρεται με την Αλαβές, σε ένα παιχνίδι που εννοείται ότι υπάρχει ακλόνητο και αδιάψευστο φαβορί. Οι Βάσκοι ναι μεν έχουν κάνει παλικαρίσια προσπάθεια στο Copa del Rey φέτος, όμως οι «μπλαουγκράνα» σίγουρα δεν θέλουν να τελειώσουν τη φετινή σεζόν δίχως μια διάκριση.

Οι Καταλανοί στα τελευταία εφτά παιχνίδια πρωταθλήματος, μετά την ήττα – σοκ από τη Μάλαγα, έχουν σκοράρει τουλάχιστον τρεις φορές και το αποψινό παιχνίδι σε επιλογή Over 3,5 έχει απόδοση 1.95. Στην προσπάθειά της, βέβαια, να προλάβει τη Ρεάλ στο τρένο για τον τίτλο, η Μπαρτσελόνα δεχόταν συνεχώς γκολ έχοντας στο μυαλό της μονάχα την επίθεση. Σε μια πολύ διαφορετική κατάσταση απόψε, η απόδοση για να σκοράρει μονάχα η μια από τις δύο ομάδες βρίσκεται στο 1,66.

Στο Βερολίνο, η Ντόρτμουντ θέλει να ξεσπάσει και να πάρει επιτέλους το τρόπαιο, το οποίο έχασε στους τρεις τελευταίους τελικούς. Απέναντί της, η Άιντραχτ που τέτοια εποχή πριν μόλις έναν χρόνο, παλεύε για την παραμονή της στην Bundesliga.

Την τελευταία φορά που οι «αετοί» δεν δέχθηκαν γκολ, το ημερολόγιο έγραψε 1/4, πράγμα που... ανοίγει την όρεξη των Βεστφαλών, ωστόσο, η παράδοση του τελικού έχει άλλη ανάγνωση. Στο 0-0 τα 90 λεπτά στα τρία τελευταία ματς όπου διακυβεύτηκε το τρόπαιο, στο 2.25 η απόδοση για Under 2,5 τέρματα στο ματς. Η ομάδα του Τούχελ στηρίζεται πολύ στο δυναμικό της... μπάσιμο σε κάθε ματς και στο ξέσπασμα κάθε πρώτου ημιχρόνου, μέχρι να εμφανίσει σημάδια κόπωσης όπως στα τελευταία ματς. Στο 1.85 η απόδοση για να προηγείται η Ντόρτμουντ στην ανάπαυλα του σημερινού τελικού.

Αν η Ντόρτμουντ σπάσει επιτέλους την... κατάρα που την κυνηγάει και πανηγυρίσει το τρόπαιο με διαχείριση του αγώνα και δίχως να παραβιαστεί η εστία της, πληρώνει στο 2.35.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

γεροΓιοβάισα
γεροΓιοβάισα