Το ραντεβού Ρανόκια με Ίντερ και η προτίμησή του

Το ραντεβού Ρανόκια με Ίντερ και η προτίμησή του

bet365

Το Σαββατοκύριακο η πλευρά του Αντρέα Ρανόκια, που συνδέεται με τον Ολυμπιακό, θα έχει τελική επαφή με την Ίντερ για το μέλλον του. Εάν δεν μείνει προτιμά Πρέμιερ Λιγκ.

Κρίνεται άμεσα στο μέλλον του έμπειρου Ρανόκια, όπως διαβάσατε και πριν στο Gazzetta.gr.

Οι πληροφορίες από την Ιταλία τοποθετούν χρονικά την καθοριστική συνάντηση του Αντρέα Ρανόκια με την διοίκηση της Ίντερ μέσα στο Σαββατοκύριακο. Εφόσον τελικώς δεν συνεχίζει στον ιταλικό σύλλογο, κάτι που συγκεντρώνει αρκετές πιθανότητες, τότε θα... κυνηγήσει ένα καλό συμβόλαιο στην Πρέμιερ Λιγκ. Εκεί είναι η προτεραιότητά του, όπου και προκύπτει να τον θέλουν ομάδες. Εφόσον δεν μπορέσει να κλείσει σε ομάδα στο Νησί, τότε φαίνεται πως ο Ολυμπιακός είναι στις αμέσως επόμενες επιλογές του για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Ο Ρανόκια είναι σε καλή ηλικία ακόμα (σ.σ. 29) και εκτός από την εμπειρία του στην Αγγλία και τα χρόνια που έχει στην Ιταλία είναι και διεθνής.

Live Στοίχημα σε NBA & Bundesliga με Live Stream στη Novibet (21+).

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα