Το προχωράνε για ΠΑΟΚ και Λεβέκ

Το προχωράνε για ΠΑΟΚ και Λεβέκ

Το προχωράνε για ΠΑΟΚ και Λεβέκ

bet365

Οι Γάλλοι μιλούν για οριστική συμφωνία ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και στον 28χρονο αριστερό μπακ της Γκινγκάμπ, Ντοριάν Λεβέκ, το όνομα του οποίου αποκάλυψε σήμερα η L’ Equipe. Πλησιάζει στην Τούμπα ο Γάλλος μπακ.

Τι συμβόλαιο του Λεβέκ ολοκληρώνεται σε λίγες μέρες, μένει ελεύθερος, και στη βόρεια Γαλλία αρκετοί είναι αυτοί που θεωρούν 100% σίγουρη την αποχώρησή του από την ομάδα της Γκινγκάμπ.

Μοναδικές Στοιχηματικές Αποδόσεις, Άμεσες Αναλήψεις & Η Καλύτερη Εξυπηρέτηση (21+)!

Η γαλλική ιστοσελίδα foot-national.com αλλά και η ledauphine.com υποστηρίζουν ότι υπάρχουν προχωρημένες επαφές μεταξύ του ΠΑΟΚ και του 28χρονου αριστεροπόδαρου μπακ, το ίδιο έκανε από νωρίς το μεσημέρι η L' Equipe, ενώ ο δημοσιογράφος του Canal,+ Ρομέν Κολέ Γκοντέν υποστηρίζει ανοικτά ότι υπάρχει συμφωνία του Λεβέκ με την ελληνική ομάδα.

Από τον ΠΑΟΚ δεν επιβεβαιώνεται το οτιδήποτε αφορά το Γάλλο ποδοσφαιριστή, ο οποίος το 2014-15 αντιμετώπισε δύο φορές το «Δικέφαλο» στη φάση των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ.

Κάποιες άλλες πληροφορίες κάνουν λόγο για οριστική συμφωνία και υπογραφές των συμβολαίων (τριετούς διάρκειας) από την ερχόμενη Δευτέρα (29/5).

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα