Υπογράφτηκε το μνημόνιο για το γήπεδο στο Γουδή

Υπογράφτηκε το μνημόνιο για το γήπεδο στο Γουδή

Υπογράφτηκε το μνημόνιο για το γήπεδο στο Γουδή

bet365

Σημαντική ημέρα για τον Παναθηναϊκό, καθώς ο Ερασιτέχνης και η Κυβέρνηση υπέγραψαν μνημόνιο συνεργασίας για την κατασκευή του γηπέδου στο Γουδή. Η ανακοίνωση του Υπουργείου.

Στην τελική ευθεία μπαίνει όπως όλα δείχνουν το θέμα κατασκευής του γηπέδου του Παναθηναϊκού στο Γουδή. Σήμερα μάλιστα έγινε μια ακόμα σημαντική κίνηση, καθώς υπογράφτηκε μνημόνιο συνεργασίας για την υλοποίησή του ανάμεσα στον Ερασιτέχνη και την Κυβέρνηση.

Καθημερινά ειδικά στοιχήματα στη Novibet (21+).

Από πλευράς Παναθηναϊκού το παρών έδωσε ο Πρόεδρος του Ερασιτέχνη Δημήτρης Μπαλτάκος, ενώ την Κυβέρνηση εκπροσώπησε ο αναπληρωτής Υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Σωκράτης Φάμελλος.

Η ανακοίνωση του Υπουργείου

Μετά την συνάντηση το Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας εξέδωσε σχετική ανακοίνωση με την οποία αναφέρει:

«Στο πλαίσιο του Σχεδίου Τετραπλής Ανάπλασης της Αθήνας υπογράφηκε σήμερα, Παρασκευή 26 Μαρτίου 2017, μνημόνιο συναντίληψης και συνεργασίας μεταξύ του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας και του Παναθηναϊκού Αθλητικού Ομίλου.

Το εν λόγω μνημόνιο υπέγραψαν εκ μέρους του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας ο Αν. ΥΠΕΝ, Σωκράτης Φάμελλος και εκ μέρους του Παναθηναϊκού Αθλητικού Ομίλου, ο Πρόεδρος, Δημήτρης Μπαλτάκος.

Όπως είναι γνωστό, το Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας έχει αναλάβει την πρωτοβουλία εκπόνησης του Σχεδίου της Τετραπλής Ανάπλασης της Αθήνας, με στόχο την άμεση βελτίωση της ποιότητας ζωής στην πρωτεύουσα, την προστασία του περιβάλλοντος, τη δημιουργία κοινωνικά ωφέλιμων υποδομών πρασίνου, αθλητισμού, αναψυχής και παράλληλα, τη στήριξη της επιχειρηματικότητας και την τόνωση της οικονομίας και της απασχόλησης, μέσα από ένα σύνολο αστικών παρεμβάσεων μεγάλης κλίμακας.

Το μνημόνιο συναντίληψης και συνεργασίας προβλέπει δράσεις μεταξύ ΥΠΕΝ και ΠΑΟ για την εξυπηρέτηση αυτού του στόχου.

Σύμφωνα με το περιεχόμενο του μνημονίου, στην περιοχή της Λεωφόρου Αλεξάνδρας όπου λειτουργεί ποδοσφαιρικό γήπεδο, προβλέπεται η δημιουργία αστικού πάρκου υπό την προϋπόθεση ότι θα έχει προηγηθεί η ανέγερση ποδοσφαιρικού γηπέδου και αθλητικών εγκαταστάσεων για τον Παναθηναϊκό Α.Ο. σε χώρο αποδοχής του ιδίου. Στο πλαίσιο αυτό, θα εξετάσει την πρόταση του Παναθηναϊκού Α.Ο. για ανέγερση των παραπάνω εγκαταστάσεων στην περιοχή Γουδή.

Επίσης, στο πλαίσιο της συνεργασίας των δύο πλευρών, συμφωνείται η άμεση συγκρότηση ομάδας εργασίας με πρωτοβουλία του Υπουργείου Περιβάλλοντος κι Ενέργειας, στην οποία θα συμμετέχει, μαζί με όλους τους αρμόδιους φορείς της Πολιτείας και της Αυτοδιοίκησης α' και β΄ βαθμού και ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος εθελοντικά.

Η ομάδα εργασίας θα αναλάβει την ευθύνη να υποστηρίξει επιστημονικά, καθώς και σε επίπεδο τεκμηρίωσης του δημόσιου διαλόγου, το Σχέδιο της Τετραπλής Ανάπλασης.»​

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα