Ζήτησε τράμπα Ντε Χέα-Μοράτα ο Μουρίνιο

Ζήτησε τράμπα Ντε Χέα-Μοράτα ο Μουρίνιο

bet365

Ο κόουτς της Mάντσεστερ Γιουνάιτεντ ενημέρωσε τους Μαδριλένους ότι για τον Ντε Χέα είτε θα πληρώσουν 75 εκατ. ευρώ, είτε 25, αλλά μαζί με τον Μοράτα.

Μοναδικές Στοιχηματικές Αποδόσεις, Άμεσες Αναλήψεις & Η Καλύτερη Εξυπηρέτηση (21+)!

Εχει κυκλοφορήσει από την Πέμπτη ότι ο Αλβαρο Μοράτα αποφάσισε να πάει στην Μίλαν, καθώς βαρέθηκε να περιμένει τις αγγλικές ομάδες, αλλά η «Marca» την Παρασκευή έγραψε μία διαφορετική ιστορία. Μάλιστα σε αυτήν υποστηρίζει ότι ο Ζοσέ Μουρίνιο έχει φροντίσει να επικοινωνήσει προσωπικά με την Ρεάλ, ώστε να εξηγήσει τι ακριβώς θα ήθελε να συμβεί μεταξύ των Μαδριλένων και της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Οπως υποστηρίζει η ισπανική εφημερίδα, ο Μουρίνιο ενημέρωσε την Ρεάλ ότι εάν θέλει να κινηθεί για τον Νταβίδ Ντε Χέα, θα πρέπει να πληρώσει ακατέβατα 75 εκατ. ευρώ. Της έδωσε όμως και την εναλλακτική να γίνει ανταλλαγή με τον Μοράτα και να του δοθούν και 25 εκατ. ευρω. Ηα αλήθεια είναι βέβαια ότι ο Κέιλορ Νάβας θα είναι τρομερά δύσκολο να μην κρατήσει τη φανέλα με το Νο1 και έτσι ο Μοράτα θα καταλήξει κάπου αλλού. Ισως και στην Μίλαν ή όποιον πληρώσει τα 50 εκατ. που θέλει η πρωταθλήτρια Ισπανίας.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα