Μανωλάς: «Και του χρόνου στη Ρόμα»!

Μανωλάς: «Και του χρόνου στη Ρόμα»!

Μανωλάς: «Και του χρόνου στη Ρόμα»!

bet365

Με τρόπο που έδειξε ότι δεν πρόκειται να κάνει κουβέντα για το μέλλον του, εκτός κι αν το θέλει αυτό ο σύλλογος, μίλησε ο Κώστας Μανωλάς, ξεκαθαρίζοντας πως βλέπει τον εαυτό του στη Ρόμα και τη νέα σεζόν!

Live Streaming στα κορυφαία πρωταθλήματα & Cash out για τον έλεγχο κάθε στοιχήματος (21+)!

Ο Έλληνας αμυντικός, το θέμα του ποδοσφαιρικού μέλλοντος του οποίου έχει πάρει τρομερές διαστάσεις τους τελευταίους μήνες με φημολογία κυρίως για μετακίνηση στην Πρέμιερ Λιγκ, μίλησε στο SkySport της Ιταλίας και ανέφερε:

«Εγώ σκέφτομαι τον εαυτό μου στη Ρόμα και την επόμενη σεζόν. Δεν έχει αλλάξει κάτι, δεν έχω κάνει κουβέντα με την ομάδα, δεν έχω εκφράσει πρόθεση να φύγω. Είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι της Κυριακής που πρέπει να πάρουμε τη νίκη. Αν μετά αλλάξει και προπονητής, θα προσαρμοστούμε στα νέα δεδομένα και θα δουλέψουμε όλοι για το καλό της Ρόμα».

Για τον Φραντσέσκο Τότι και το τελευταίο του παιχνίδι με τη φανέλα των «τζιαλορόσι», ο Μανωλάς δήλωσε:

«Είναι ένας πρωταθλητής. Ένας τρομερός άνθρωπος. Είμαι πολύ τυχερός που τον γνώρισα. Του εύχομαι ό,τι καλύτερο για το μέλλον του και τη ζωή του. Είναι έξυπνος, ευγενικός άνθρωπος και στο γήπεδο μπορεί να κάνει ό,τι θέλει με τη μπάλα».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα