Ανακοίνωσε Αγροδήμο η ΑΕΛ

Ανακοίνωσε Αγροδήμο η ΑΕΛ

Gazzetta team
Ανακοίνωσε Αγροδήμο η ΑΕΛ

bet365

Στην απόκτηση του 22χρονου μέσου, Χρήστου Αγροδήμου, για τρία χρόνια προχώρησε η ΑΕΛ.

Live Streaming στα κορυφαία πρωταθλήματα & Cash out για τον έλεγχο κάθε στοιχήματος (21+)!

Ο Χρήστος Αγροδήμος, που έμεινε ελεύθερος από τον Απόλλωνα Λάρισας ανήκει και επίσημα στην ΑΕΛ.

Οι «βυσσινί» τον ανακοίνωσαν για τα επόμενα τρία χρόνια και τόνισαν ότι στόχος τους είναι να απκτήσουν κι άλλους παίκτες από τη Λάρισα.

Η ανακοίνωση:

Και τυπικά ολοκληρώθηκε η μεταγραφή του Χρήστου Αγρόδημου στην ΠΑΕ ΑΕΛ, ο οποίος ήταν ελεύθερος από τον Απόλλωνα Λάρισας.

Ο Χρήστος Αγρόδημος αγωνίζεται σε όλες τις θέσεις του κέντρου, είναι ηλικίας 22 ετών και υπέγραψε τριετές κλειστό συμβόλαιο με την ΠΑΕ ΑΕΛ με σημαντικές μηνιαίες απολαβές και μπόνους συμμετοχών και στόχων.

Πέρυσι αγωνίστηκε σε 25 αγώνες στη Γ’ Εθνική και ήταν από τους βασικότερους, αν όχι ο βασικότερος συντελεστής της κατάκτησης του Πρωταθλήματος από τον Απόλλωνα Λάρισας, απέναντι σε ιστορικούς και ιδιαίτερα ανταγωνιστικούς συλλόγους όπως ο Ολυμπιακός Βόλου, η Νίκη Βόλου, η ΑΕ Καραϊσκάκης και άλλες ισχυρές ομάδες.

Η ΠΑΕ ΑΕΛ είναι ιδιαίτερα ευτυχής γιατί κάθε χρόνο αυξάνονται οι Λαρισαίοι ποδοσφαιριστές της, οι οποίοι αγωνίζονται στην ποδοσφαιρική μας ομάδα, αφού μετά τους Κουτσιανικούλη, Ρέντζα, Θεοδωρόπουλο και Καρατάσιο (προέρχεται από τον Τύρναβο) προστέθηκε και ο Χρήστος Αγρόδημος.

Η προσπάθεια της ΠΑΕ ΑΕΛ για επιστροφή κι άλλων Λαρισαίων ποδοσφαιριστών θα συνεχιστεί.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα