Στην λίστα της ΑΕΚ ο Ορτούνιο (vids)

Στην λίστα της ΑΕΚ ο Ορτούνιο (vids)

Στην λίστα της ΑΕΚ ο Ορτούνιο (vids)

bet365

Η ΑΕΚ θα βγει στην αγορά για την εύρεση ενός ικανού επιθετικού και το νέο όνομα που βγήκε στην επιφάνεια είναι αυτό του Ισπανού επιθετικού Ορτούνιο.

Οι μεγαλύτεροι αγώνες στην Sportingbet. Παίξε νόμιμα με πριμ 5% στο Σεντ Πάτρικς - Ντάνταλκ (21+).

Μπορεί ο Κάρλος Αραούχο να αποτελεί τη προτεραιότητα της ΑΕΚ για τη νέα σεζόν, αλλά στην Ένωση εξετάζουν και περιπτώσεις άλλων επιθετικών αν δεν καταφέρει να κρατήσει τον Αργεντινό φορ.

Σύμφωνα με τα όσα υποστηρίζει η «Ώρα των σπορ» ο Μανόλο Χιμένεθ έχει εγκρίνει την περίπτωση του 26χρονου Αλφρέδο Ορτούνιο Μαρτίνεθ.

Ο Ορτούνιο ανήκει στην Λας Πάλμας (όπως και ο Αραούχο) και την φετινή σεζόν αγωνίστηκε δανεικός στην Κάντιθ πετυχαίνοντας 17 γκολ σε 35 αναμετρήσεις. Ανήκει στην Λας Πάλμας από το καλοκαίρι του 2015 προερχόμενος από την Γρανάδα και ήταν από τους βασικούς συντελεστές της ανόδου της ομάδας των Κανάριων Νήσων το καλοκαίρι του 2015.

Μετά την άνοδό της η Λας Πάλμας έκανε χρήση της οψιόν κι έναντι ενός εκατ. ευρώ έγινε δικός της υπογράφοντας συμβόλαιο συνεργασίας μέχρι το 2019. Η ισπανική ομάδα δεν θα έλεγε όχι σε μια πιθανή του πώληση αν θα πρέπει να συμφωνήσιε και η Γρανάδα η οποία έχιε ποσοστό των δικαιωμάτων του.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα